SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Simona Halep după eliminarea de la Roland Garros: ”Nimănui nu-i pasă de noi, jucătorii”

Simona Halep după eliminarea de la Roland Garros: ”Nimănui nu-i pasă de noi, jucătorii”

roland garros simona halep conferinta
roland garros simona halep conferinta
Simona Halep la conferinta de presa

Simona Halep era azi foarte abătută la conferința de presă de după eliminarea suferită în fața Samanthei Stosur, care s-a impus cu 7-6, 6-3. Nu atât pentru că a pierdut, cât pentru că a realizat cât de insignifianți sunt jucătorii și jucătoarele în fața intereselor organizatorilor de turnee. Iată în continuare toate declarațiile acordate de Simona la conferința de presă de după meci exact în forma care .

Azi a fost imposibil de jucat. Să joci un meci de tenis în ploaie e un pic prea mult. Dar toată lumea a fost în aceeași situație și cea mai puternică a câștigat azi”

”Știam că nu pot schimba nimic. Cred că nu era o idee bună să spun ceva, pentru că nimănui nu-i pasă despre jucători. În opinia mea, nu contează că am pierdut meciul azi, dar am fost aproape de a mă accidenta la spate. Asta e o problemă mare. Dar, cum am spus, nimănui nu-i pasă”

Terenul nu era bun, mingile erau complet ude. Cred că e foarte dificil să joci în asemenea condiții. Am simțit dureri în spate și la tendonul lui Achile, dar e normal. Sam a fost mai puternică azi, condițiile au fost foarte bune pentru ea, căci are un joc bazat pe topspin”

Trebuie să întrebați organizatorii de ce am jucat. Poate organizatorii sunt speriați că turneul se apropie de final și mai sunt de jucat multe meciuri. Nu e vina noastră, nu e vina lor, dar decizia nu cred că a fost cea mai bună, de a juca azi”.

CITEȘTE ȘI:  Roland Garros 2015: Simona Halep după prima victorie: "Am fost puţin stresată"

Ea a avut șansa de a juca până la final pe acest teren. Și-a jucat șansa până la final, a jucat foarte bine azi. Mingile au fost mai grele azi și a fost bine pentru ea. Nu am nimic pentru care să mă plâng, am jucat bine, am încercat să fac tot ce pot, acesta a fost nivelul meu azi”.

”Nu sunt acea persoană care să spună: nu joc în condițiile astea. Și niciodată nu voi spune așa ceva. Dar toată lumea care lucrează la turnee trebuie să ia decizii”

Am fost frustrată pentru că a trebuit să aștept două zile și să joc în ploaie. Aceasta a fot cea mai mare problemă pentru mine, căci nu m-am simțit sigură pe teren. Nu e normal să se întâmple asta. Dar jocul a fost bun. Ea a meritat să câștige, mingile ei erau foarte greu de returnat. Iar serviciul a fost puternic. A făcut un meci mare”.

”Nu mă pot gândi că am fost aproape de titlu, dar pot spune că am avut șanse aici, dacă terenul era uscat. În Madrid a fost altfel, de aceea am și jucat așa bine. Nu vreau să mă gândesc la titlu. Am fost foarte departe”

E frustrant să pierzi titlul din cauza condițiilor meteo. Dar o iau așa cum este mulți alți jucători buni au pierdut azi, așa că o iau cum a venit și voi merge înainte. Mâine mă voi gândi la următorul turneu pe iarbă””Duminică era clar că nu putem juca pe Central. Dar au pus meciuri de dublu înaintea noastră. Am mers la ei să le cer să jucăm indiferent de teren, doar să jucăm pentru că vine ploaia și seara. Dar ei au luat decizia să pună întâi un meci de dublu și apoi pe noi și așa am ajuns aici”

CITEȘTE ȘI:  Roland Garros: Simona Halep joacă luni în optimi cu Carla Suarez Navarro. Iată de la ce oră și cine televizează meciul

O să mă duc să mă relaxez. O să iau pozitivul, am avut un sezon bun de zgură. Am câștigat un turneu important”.

loading…


Leave a Reply

Top