SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > VIDEO: Simona Halep a făcut celebra călătorie cu taxiul la Roland Garros

VIDEO: Simona Halep a făcut celebra călătorie cu taxiul la Roland Garros

roland garros simona halep
roland garros simona halep
Simona Halep in actiune

Simona Halep a fost invitată să facă, la Roland Garros, unul dintre celebrele drumuri cu taxiul vorbitor. Vedeți mai jos înregistrarea.

De-a lungul traseului, Simona a vorbit despre relația ei cu Nadia Comăneci: ”Pot spune că suntem prietene. Mi-a dat multe sfaturi. Mi-a spus că cred în mine, să joc fiecare meci ca și cum al fi ultimul din viața mea. Încerc să țin minte asta, dar nu e ușor mereu”, a spus ea..

Cum mentalul are o importanță foarte mare în tenis, și Simona a fost întrebată cum se simte acum din punct de vedere: ”Acum mă simt puternică din punct de vedere mental. După turneul de la Madrid mă simt foarte bine”, a recunoscut ea.

Evident, discuția a alunecat și spre pasiunea ei, cumpărăturile: ”Îmi place să mă plimb pe jos. Sunt cea mai rapidă fată la cumpărături. La Roma, într-o oră și jumătate am terminat. Pot spune că am cumpărat destul de multe în acea oră și jumătate”, a recunoscut ea.Înainte de a încheia și a face un selfie cu o perucă în onoarea lui Guga Kuerten, Simona a fot întrebată și ce părere are despre echipamentul ”zebră” de la Adidas. Evident, nu a putut avea decât cuvinte de laudă. ”După părerea mea este o ținută drăguță. Adversarele sunt un pic deranjate când mă văd în această ținută, dar e un punct bun și sper să joc cât mai multe meciuri aici”.

loading…


Leave a Reply

Top