SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > WTA/ ATP Roma: Simona Halep, Irina Begu, Horia Tecău și Florin Mergea joacă azi. Programul zile

WTA/ ATP Roma: Simona Halep, Irina Begu, Horia Tecău și Florin Mergea joacă azi. Programul zile

simona halep madrid zgura tenis
simona halep madrid zgura tenis
Simona Halep

Vom avea o zi plină la Roma, azi. Toți cei patru români rămași în competițiia feminină și masculină vor evolua azi.

Prima va intra pe teren Irina Begu. Aceasta va juca, de la ora 12.00, contra Victoriei Azarenka, în primul meci de pe terenul Pietrangeli, al treilea ca însemnătate în complexul de la Roma. Întâlnirea contează pentru turul secund al turneului.

Simona Halep, a șasea favorită a turneului de la Roma, va debuta la actuala ediție direct în turul secund. Adversară îi este australianca Daria Gavrilova, partida fiind programată a patra pe terenul Grandstand. Cum primul meci începe la ora 12.00, e de așteptat ca Simona să intre în competiție în jurul orei 16.30 – 17.00. AICI citiți ce a declarat Simona înaintea partidei.

Așa cum se știe, meciurile feminine de la Roma sunt transmise de Dolce Sport. AICI aveți programul acestora.

La masculin, avem deja perechile consacrate la dublu: Florin Mergea/ Rohan Bopanna și Horia Tecău/ Jean Julien Rojer. Ambele vor juca azi.Tecău și Rojer, campionii de la Madrid și cap de serie 3 în Italia, vor încheia programul pe terenul 4, contra perechii Pablo Cuevas/ Marcel Granollers.

Florin Mergea și Rohan Bopanna, finaliștii de la Madrid și favoriți 6 aici, vor juca pe terenul 5 contra perechii Benoit Paire/ Joao Sousa.

Turneul masculin de la Roma este transmis în direct de DigiSport, dar mi-e greu să cred că vor da și meciurile de dublu în această fază.

AICI aveți întregul program al zilei de azi, să știți cum vă aranjați treburile în funcție de meciuri.

Leave a Reply

Top