SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Madrid LIVE: Sorana Cîrstea – Dominica Cibulkova 6-4, 3-6, 3-6

WTA Madrid LIVE: Sorana Cîrstea – Dominica Cibulkova 6-4, 3-6, 3-6

sorana cirstea praga
sorana cirstea praga
Sorana Cirstea

Emoțiile continuă la Madrid pentru români. Sorana Cîrstea va juca pentru calificarea în semifinale contra slovacei Dominica Cibulkova, partida urmând să înceapă în jurul orei 17.00. Dacă nu aveți unde să o vedeți, va fi livetext pe Doartenis.ro.

UPDATE: Din păcate, Sorana a pierdut serviciul si meciul. Cibulkova s-a impus cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3 și merge în semifinale la Madrid.

UPDATE: Sorana Cirstea reuseste break-ul si scorul e 3-5! Hai Sorana!

UPDATE: Sorana Cirstea a castigat serviciul si ramane in joc: 2-5

UPDATE: Cibulkova si-a castigat serviciul si conduce cu 5-1.

UPDATE: Din pacate, Cibulkova a reusit din nou break-ul si pare a fi scapat spre victorie. Sorana l-a chemat din nou pe antrenorul Marius Comanescu. Cibulkova conduce cu 4-1 in setul decisiv.

UPDATE: Cibulkova si-a castigat serviciul si conduce cu 3-1

UPDATE: Din pacate, Cibulkova a reusit un nou break si conduce cu 2-1

UPDATE: Sorana a jucat perfect în game-ul secund si a reusit break-ul: 1-1.

UPDATE: Din păcate, Dominica Cibulkova a facut break si slovaca are acum 1-0 in setul decisiv

UPDATE: Cibulkova isi castiga serviciul si vom avea set decisiv, cu Sorana la serviciu in primul game. Scorul este acum Sorana Cirstea – Dominica Cibulkova 6-4, 3-6

UPDATE: Din păcate, Cibulkova reușește să facă break si va servi pentru câstigarea setului. Slovaca are 5-3

UPDATE: Cibulkova iși câștigă repede serviciul: 3-4. Sorana Cîrstea și-a chemat antrenorul. Sorana e nemulțumită de retur și de tensiunea mare din racordaj, care nu o ajută în terenul din dreapta ei, de unde joacă având vântul în față.

UPDATE: Sorana Cîrstea luptă și reușește să își câștige serviciul: 3-3

UPDATE: Dominica Cibulkova isi castiga din nou serviciul si conduce cu 3-2 in setul secund

UPDATE: Scenariul e neschimbat: fiecare jucatoare isi castiga serviciul: 2-2.

UPDATE: Se merge cap la cap, fiecare jucatoare castigandu-si serviciul. De data asta a facut-o Cibulkova, care conduce cu 2-1 in setul secund

UPDATE: Sorana Cirstea a salvat doua mingi de break si a castigat game-ul pe propriul serviciu: 1-1 în setul secund

UPDATE: Dominica Cibulkova si-a castigat serviciul de debut al setului secund: 0-1

UPDATE: Sorana Cîrstea nu-i dă nici o sansa Cibulkovei și castigă primul set cu 6-4! E la doar un set de semifinala cu americanca Louisa Chirico, locul 130 WTA, practic cea mai slabă adversară pe care a întâlnit-o până acum la Madrid! Hai Sorana!

UPDATE: Cibulkova a castigat dupa multe egalități game-ul pe propriul serviciu: 5-4. Sorana va servi pentru set. Hai Sorana!

UPDATE: Cu rachetă noua si cu mingi noi, Sorana Cirstea isi castiga serviciul: 5-3

UPDATE: Marius Comanescu a venit la Sorana si discuta cu ea. I-a adus si o racheta noua. Sorana e la serviciu. Hai, Sorana!

UPDATE: Sorana joacă absolut magnific și conduce cu 4-2. Mai important, însă, ea conduce jocul cu autoritate. Se vede semifinala.

UPDATE: Dominica Cibulkova si-a castigat serviciul si Sorana conduce cu 3-2

UPDATE: Cine își pierduse încrederea în Sorana Cîrstea acum un an sau câteva luni, să își facă autocritica: jucătoarea noastră joacă perfect în fața Cibulkovei si conduce cu 3-1

UPDATE: Dominica Cibulkova a făcut o dublă greșeală și game-ul s-a dus în contul Soranei Cîrstea, care conduce cu 2-1 si urmează la serviciu. Hai Sorana!

UPDATE: Sorana Cîrstea și-a făcut serviciul și a egalat: 1-1

UPDATE: Dominica Cibulkova a servit și a castigat primul game: 0-1

Sorana Cîrstea și Dominica Cibulkova se vor întâlni, azi, pentru a cincea oară în carieră. O dată s-a impus jucătoarea noastră, care azi pornește cu avantajul jucătoarei care nu are nimic de pierdut. Indiferent de rezultat, Sorana va reveni în Top 100 WTA, dar o victorie ar aduce-o foarte aproape de finală, căci în semifinale ar întâlni cea mai ușoară adversară de până acum: pe americanca Louisa Chirico, o jucătoare venită din calificări care, în primul tur, a trecut de Monica Niculescu.

Dacă aveți cum să vă uitați pe Dolce Sport, AICI aveți programul transmisiunilor directe de azi de la Madrid. Dacă nu, puteți găsi în acest articol desfășurarea game cu game a meciului.

Leave a Reply

Top