SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Madrid: Simona Halep și Sorana Cîrstea joacă azi în turul 2

WTA Madrid: Simona Halep și Sorana Cîrstea joacă azi în turul 2

madrid simona halep
madrid simona halep
Simona Halep

Turneul de la Madrid reprezintă una dintre competițiile la care româncele se simt perfect. După ce, ieri, Patricia Țig și Irina Begu s-au calificat în optimi, azi e rândul Simonei Halep și al Soranei Cîrstea să încerce să realizeze același lucru. Ele vor juca la începutul, respectiv la finalul zilei.

Simona Halep, a șasea favorită a turneului, va deschide programul zilei. Ea va juca, de la ora 13.00, în primul meci de pe arena Manolo Santana, contra italiencei Karin Knapp. Teoretic este un meci care se va afla la discreția jucătoarei noastre, care a ”spulberat-o” în primul tur pe Misaki Doi. Mai mult, Knapp abia a revenit după o problemă la genunchi care a făcut-o să nu dispute în 2016 decât trei partide.

Ziua se va încheia pentru români tot pe ”Manolo Santana”, de la ora 22.30, ora României. Atunci, Sorana Cîrstea, beneficiară a unui wild-card, va juca împotriva muntenegrencei Danka Kovinic. Sorana are avantajul moral al victoriei directe din urmă cu aproape două luni, când a învins-o pe Kovinic în sferturi la Rio.

AICI vedeți întreg programul zilei la Madrid.

AICI vedeți programul transmisiunilor în direct ale turneului WTA de la Madrid, de pe Dolce Sport.

Leave a Reply

Top