SUNTETI AICI
ACASA > Roger Federer > ȘTIRILE ZILEI, 18 iunie 2016: Milos Raonic vrea să extindă parteneriatul cu John McEnroe și după Wimbledon

ȘTIRILE ZILEI, 18 iunie 2016: Milos Raonic vrea să extindă parteneriatul cu John McEnroe și după Wimbledon

milos raonic john mcenroe
milos raonic john mcenroe
Milos Raonic si John McEnroe lucreaza impreuna de cateva saptamani

Iată cele mai interesante știri din ultima perioadă din tenisul mondial.

1. Milos Raonic vrea să extindă parteneriatul cu John McEnroe. Aranjată doar pentru sezonul de iarbă, colaborarea dintre canadianul Milos Raonic și fostul lider mondial John McEnroe ar putea fi prelungită. Cel puțin așa speră Raonic, care spune că McEnroe este ”cea mai energică persoană de 57 de ani pe care o cunosc”. Deloc surprinzător, principalul sfat pe care i l-a dat McEnroe elevului său este să fie mai agresiv. Si totul merge cum nu se poate mai bine, având în vedere că azi Raonic va juca în semifinale la Queen’s.

2. Samantha Stosur are un nou antrenor pentru sezonul de iarbă. Semifinala jucată la Roland Garros nu a adus prelungirea colaborării dintre Samantha Stosur și David Taylor nu a mai continuat. Conform presei australiene, ea se va pregăti pentru sezonul de iarbă alături de partenerul ei de antrenament, Andrew Roberts. După terminarea turneului de la Wimbledon, cei doi vor decide dacă vor continua sau nu colaborarea.

3. Anastasija Sevastova, în semifinale după o noapte petrecută la spital. Jucătoarea letonă Anastasija Sevastova nu va uita prea curând turneul de la Mallorca. Nu doar pentru că s-a calificat în semifinale pentru prima dată la un turneu pe iarbă, dar mai ales pentru că a reușit această performanță după ce a petrecut noaptea la spital! ”Nu știu exact ce a fost, probabil că nu mi-a priit mîncarea, cert e că după ce am fost la medic, m-au internat peste noapte în spital. Îmi era greață și mă dureau toate, nici nu puteam pune piciorul pe pământ. Apoi, mi-am revenit și iată-mă în semifinală. Nici nu îmi vine să cred”, a declarat ea

4. Roger Federer ar mai juca doi ani! Deși unii spun că retragerea lui Roger Federer e aproape, având în vedere vârsta sa, dar și problemele tot mai dese la spate, se pare că elvețianul nici nu se gândește la așa ceva. Conform unui comentator Eurosport, el a ajutat zilele trecute la conceperea produselor Nike pe 2018, inclusiv a echipamentului pe care ar urma să-l poarte la US Open 2018! Este a doua confirmare a faptului că elvețianul ar urma să joace cel puțin încă doi ani. Anul trecut, la Basel, el a declarat că ar fi fericit să poată juca la ediția 2018 a turneului, atunci când va fi inaugurată și noua arenă a complexului, o arenă care va avea o capacitate de 10.000 de locuri.

loading…


Leave a Reply

Top