SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > ATP Queen’s: Horia Tecău şi Jean Julen Rojer s-au calificat în sferturile de dublu

ATP Queen’s: Horia Tecău şi Jean Julen Rojer s-au calificat în sferturile de dublu

horia tecau julien rojer wimbledon
horia tecau julien rojer wimbledon
Horia Tecau si Jean Julien Rojer

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Queenţs.

În primul tur al probei de dublu de la Queen’s, Horia Tecău şi partenerul lui, Jean Julien Rojer, au învins cu scorul de 7-6, 7-6 cuplul canadian Vasek Pospisil/ Milos Raonic. Meciul a durat o oră şi 30 de minute.

În runda următoare, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, care sunt cap de serie numărul 3, vor întâlni perechea Jonathan Erlich/ Colin Fleming.

Pe tabloul de dublu a fost prezentă şi perechea Florin Mergea/ Rohan Bopanna. Ei au fost desemnaţi favoriţi 4, dar au fost învinşi cu scorul de 3-6, 6-3, 12-10, după o oră şi zece minute, de francezii Julien Benneteau şi Edouard Roger-Vasselin.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close