SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Fed Cup: România și-a aflat adversara din primul tur al Grupei Mondiale II. Vom juca acasă!

Fed Cup: România și-a aflat adversara din primul tur al Grupei Mondiale II. Vom juca acasă!

fed cup antrenament echipa romania

fed cup antrenament echipa romania
Echipa Romaniei de Fed Cup

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din 2017 ale Grupelor Mondiale I si II din Fed Cup. România a fost cap de serie în Grupa Mondială II.

Sorții ne-au scos în cale Belgia, partida urmând să aibă loc în România, în zilele de 11 și 12 februarie 2017. Dacă în mare știm deja componența echipei noastre – evident cu condiția ca fetele să fie toate bine din punctul de vedere al sănătății – la belgience joacă de regulă Yanina Wickmayer, Kirsten Flipkens şi Alison Van Uytvanck.

Celelalte meciuri din Grupa Mondială II vor fi: Ucraina – Australia, Rusia – Taiwan, Italia – Slovacia.

Învingătoarele acestor meciuri vor disputa barajul de promovare în Grupa Mondială I, cel mai probabil contra formațiilor învinse în acest eșalon valoric (cele 8 echipe din baraj se împart în două grupe în funcție de coeficient). Barajul va avea loc în perioada 22-23 aprilie.

În Grupa Mondială I, vom avea meciurile:

Cehia – Spania

SUA – Germania

Belarus – Olanda

Elveția – Franțaloading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close