SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > FOTO: Nick Kyrgios, cel mai nonconformist tenismen din circuit

FOTO: Nick Kyrgios, cel mai nonconformist tenismen din circuit

nick kyrgios hoverbooard
nick kyrgios hoverbooard
Nick Kyrgios a venit pe Skateboard Electric la Cupa Hopman

Australianul Nick Kyrgios este unul dintre copiii răi dar și talentați ai tenisului mondial masculin. Totuși, are multe toane, dar și multe talente în diferite alte sporturi. Pe scurt, e om, cu bune și cu rele…

Aflat acum pe locul 18 în clasamentul mondial ATP, Kyrgios a dat lovitura de grație Comitetului Olimpic Australian, anunțând la începutul acestei luni că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. El îi acuză pe conducătorii acestui sport că nu l-au susținut îndeajuns și că au preferat mereu alți jucători în dauna lui.

Dar tot el spune că va juca mereu cu mândrie pentru țara lui, iar ca exemplu a dat participarea la Cupa Hopman, acea competiție mixtă pe echipe desfășurată la Perth, în Australia. Anul acesta, el și Daria Gavrilova au cucerit chiar trofeul.

Culmea este că australianul de origine greacă a rămas în amintirea tuturor nu neapărat prin loviturile sale de la acest turneu neoficial pe echipe, cât mai ales prin apariția lui ”la bordul” unui Hoverboard. În România e cunoscut ca Skateboard electric și a făcut deja furori. Ideea e foarte interesantă, practic acea placă merge cu tine pe unde o poți conduce prin schimbarea centrului de greutate.

De ce am spus că a rămas în amintire? E simplu: pentru că, fiind un nonconformist veritabil, Kyrgios a ignorat toate sfaturile referitoare la faptul că un sportive profesionist nu trebuie să practice sporturi sau să facă activități care să-i pună în pericol starea de sănătate. Printre acestea se numără schiul, parașutismul, patinajul, mersul cu Skateboardul sau cu patinele cu rotile. Numai că australianul nu doar că nu le-a băgat în seamă, dar a și intrat cu acest Skateboard electric în centrul destinat conferințelor de presă. Măcar să știe toată lumea cu ce se ocupă.

Leave a Reply

Top