SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Roland Garros: Florin Mergea a fost eliminat în sferturile de finală de dublu

Roland Garros: Florin Mergea a fost eliminat în sferturile de finală de dublu

florin mergea rohan bopanna
florin mergea rohan bopanna
Florin Mergea si Rohan Bopanna

Nu mai avem reprezentați în întrecerea seniorilor la Roland Garros. Florin Mergea a fost eliminat în sferturile de finală ale probei de dublu.

În primul tur al turneului de dublu de la Roland Garros, Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna, cap de serie numărul 6, au fost eliminați de favoriții 3, cuplul Ivan Dodig/ Marcelo Melo. Aceștia s-au impus cu scorul de 6-4, 6-4.

Mergea era ultimul reprezentant al României în competițiile seniorilor. Horia Tecău a fost eliminat în turul secund al probei de dublu, Adrian Ungur în primul tur al turneului de simplu. La feminin, Simona Halep și Irina Begu s-au oprit în optimi, în vreme ce Sorana Cîrstea, Alexandra Dulgheru și Monica Niculescu au fost eliminate în primul tur la simplu.

La dublu feminin, Raluca-Ioana Olaru (pereche cu Vera Duşevina) a fost eliminată în primul tur, în vreme ce Irina Begu și Monica Niculescu s-au retras din cauza accidentării Monicăi.La dublu mixt, Simona Halep şi Horia Tecău au pierdut în primul tur, iar Florin Mergea (pereche cu Iaroslava Şvedova) în optimile de finală.

Să ne vedem cu bine la ediția viitoare!

loading…


Leave a Reply

Top