SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > Roland Garros: Novak Djokovic și Andy Murray joacă azi pentru titlul de la Roland Garros

Roland Garros: Novak Djokovic și Andy Murray joacă azi pentru titlul de la Roland Garros

Andy Murray novak djokovic finala
Andy Murray novak djokovic finala
Andy Murray si Novak Djokovic vor juca azi in finala la Roland Garros

Azi se va stabili și campionul ediției 2016 la Roland Garros. Oricare dintre cei doi finaliști va câștiga azi, o va face în premieră pe zgura pariziană.

Novak Djokovic și Andy Murray vor juca azi, de la ora 16.00, în direct la Eurosport, pentru trofeul de la Roland Garros. Oricare dintre ei va câștiga, va scrie o pagină de istorie. Djokovic ar putea deveni, din a treia încercare consecutivă și a patra în total, al optulea om din istorie care cucerește toate cele patru titluri de Grand Slam. De asemenea, dacă ar reuși să cucerească trofeul azi, Djokovic ar deveni doar al treilea om din istorie care deține în același timp toate cele patru titluri de Grand Slam, după Rod Laver și Don Budge. O performanță pe care, după cum vedeți, nu a reușit-o nici Roger Federer, nici Rafael Nadal, ca să îi numesc doar pe cei care sunt considerați mai importanți în istoria tenisului decât Djokovic.

În același timp, Andy Murray, care e probabil singurul britanic care se simte bine pe zgură, lucru expllicabil având în vedere că în adolescență s-a pregătit ani buni în Spania, pe această suprafață, a devenit al zecelea jucător din istorie care a jucat finale la toate cele patru turnee de Grand Slam.Pe nesimțite, Djokovic și Murray au ajuns să dispute, azi a șaptea finală de Grand Slam unul împotriva altuia. Această rivalitate e a doua din istorie din acest punct de vedere, pe primul loc fiind finalele dintre Roger Federer și Rafael Nadal, care au jucat de opt ori unul împotriva altuia cu trofeul pe masă.

Sârbul și britanicul se vor întâlni azi pentru a 34-a oară în carieră. Djokovic conduce cu scorul de 23-10.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close