SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > Simona Halep va urca pe locul 5 WTA de luni. Irina Begu va fi în Top 30, Andreea Mitu va ieși din Top 150

Simona Halep va urca pe locul 5 WTA de luni. Irina Begu va fi în Top 30, Andreea Mitu va ieși din Top 150

roland garros simona halep
roland garros simona halep
Simona Halep in actiune

După eliminarea în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, Simona Halep poate calcula pe ce loc se va afla în clasamentul mondial de luni încolo.

După ce, ieri, Venus Williams a fost eliminată în optimi, Simona Halep e sigură de faptul că de luni va ocupa locul 5 în lume, adică va urca un loc față de precedenta ierarhie mondială. Ea ocupa locul 6 înainte de turneul de la Roland Garros.A doua performeră a României la turneul parizian, Irina Begu, va fi sigur în Top 30, ea urmând să ocupe o poziție între locurile 27 și 29 (mai curând 27 decât 29, căci depinde de niște rezultate uluitoare pe care ar trebui să le facă Kiki Bertens și Yulia Putintseva.

Veștile nu mai sunt atât de bune când ne uităm la situația viitoare a Andreei Mitu. Ratarea calificării pe tabloul principal de la Roland Garros, unde anul trecut a jucat în optimi, a aruncat-o pe Andreea în afara primelor 150 de jucătoare ale lumii.

loading…


CITEȘTE ȘI:  Avem în continuare patru fete în Top 100 WTA. Sorana Cîrstea a urcat pe 86 în lume

Leave a Reply

Top