SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Wimbledon – Simona Halep după victorie: ”Ce îmi spune Darren să fac, fac fără să pun întrebări”

Wimbledon – Simona Halep după victorie: ”Ce îmi spune Darren să fac, fac fără să pun întrebări”

simona halep darren cahill
simona halep darren cahill
Simona Halep si Darren Cahill dupa meci

Simona Halep a vorbit după victoria de luni, de la Wimbledon, despre cum s-a simțit în acest prim meci pe iarbă al sezonului, despre cum decurge relația cu antrenorul ei, Darren Cahill.

La finalul victoriei în două seturi obținute în fața Karolinei Schmiedlova la Wimbledon, Simona Halep a dat câteva declarații. Ea a vorbit la început despre dificultățile adaptării pe iarbă: ”A fost primul meu meci pe iarbă. Dificil la început. E dificil, pentru că nu sunt obişnuită. Dar m-am pregătit multe zile aici, simt iarba, terenul, atmosfera de aici. Mă bucur că am câştigat, abia aştept turul următor şi poate voi juca mai bine”, a spus ea.

În ceea ce privește durerile la tendonul lui Ahile, din cauza cărora s-a retras de la Birmingham, Simona spune că nu le mai simte: ”Deja au trecut cinci zile de când nu am dureri, mă simt bine şi sper că situaţia va rămâne la fel. Pentru că tendonul lui Ahile este foarte ciudat. Uneori mă doare, alteori nu. Sper să fiu OK”, a declarat Simona.


Evident, a fost întrebată și de cum merge relația cu antrenorul Darren Cahill. Simona a recunoscut că foarte bine și că a ajuns să aibă încredere depină în australian. O dovadă este că nu a jucat nici un meci înaintea Wimbledonului, deși ar fi vrut să se înscrie la Eastbourne: ”În acest an nu am avut meciuri înainte de Wimbledon şi antrenorul mi-a spus că e mai bine să vin direct aici să mă pregătesc. Eu mă gândeam că este mai bine să joc la Eastbourne, dar el mi-a spus că mai bine este să vin direct aici să mă antrenez, deoarece condiţiile sunt aceleaşi şi trebuie să mă obişnuiesc. Am făcut ce a spus şi mă simt bine. Cel mai important este că el crede în mine şi îl ascult. Ce îmi spune să fac fac, fără să pun întrebări, am încredere în el şi avem o comunicare bună în timpul meciurilor. Asta îmi dă mai multă putere, mai multă încredere că pot câştiga meciuri

loading…


CITEȘTE ȘI:  Clasament WTA: Simona Halep începe a patra săptămână la lider. Mihaela Buzărnescu e performera săptămânii, se apropie de Top 70

Leave a Reply

Top