SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Wimbledon: Simona Halep, Monica Niculescu, Raluca Olaru și Florin Mergea joacă vineri. Iată de la ce ore

Wimbledon: Simona Halep, Monica Niculescu, Raluca Olaru și Florin Mergea joacă vineri. Iată de la ce ore

simona halep wimbledon

simona halep wimbledon
simona halep wimbledon

Ne șteaptă o zi agitată vineri la Wimbledon. Nu mai puțin de patru români, Simona Halep, Monica Niculescu, Raluca Olaru şi Florin Mergea, vor juca la simplu sau la dublu.

Simona Halep, cap de serie numărul 5, o va întâlni în turul trei pe olandeza Kiki Bertens, în ultimul meci de pe terenul 2. Înaintea ei vor avea loc două meciuri de băieţi unul de fete, așa că partida va începe în jurul orei 19.00. Evident, va fi transmisă pe DigiSport.

Monica Niculescu va juca în turul doi cu elvețianca Timea Bacsinszky, a 11-a favorită. Partida va fi a doua pe terenul 12. Înaintea acestui meci va avea loc întâlnirea dintre Juan Monaco şi Jo-Wilfried Tsonga, deci e posibil ca meciul Monicăi să înceapă în jurul orei 15.30.

Florin Mergea va avea vineri două partide. În primul meci de pe terenul 19, de la ora 13.00, Florin și indianul Rohan Bopanna, favoriți 6, vot întâlni cuplul croat Marin Draganja/ Nikola Mektic. Mai pe seară, pe același teren, Florin Mergea va juca alături de austriaca Tamira Paszek la dublu mixt contra cuplului Artem Sitak/ Laura Siegemund.

În fine, Raluca Olaru și argentinianul Maximo Gonzalez vor juca, în cel de-al treilea meci de pe terenul 14, cuplul Julian Knowle/ Shuai Zhang în primul tur al probei de dublu mixt.

loading…


CITEȘTE ȘI:  FOTO: Simona Halep a ajuns în Las Vegas și a mers la spectacolul Human Nature

Leave a Reply

Top