SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > ȘTIRILE ZILEI, 14 iulie 2016: Simona Halep știe pentru ce va lupta: campionii de la US Open vor primi cele mai mari premii din istorie

ȘTIRILE ZILEI, 14 iulie 2016: Simona Halep știe pentru ce va lupta: campionii de la US Open vor primi cele mai mari premii din istorie

simona halep bucuresti brd bucharest
simona halep bucuresti brd bucharest
Simona Halep (foto: Matei Moroldo/ Doartenis.ro)

Iată cele mai interesante știri ale ultimelor zile din tenisul mondial.

1. Simona Halep va avea un motiv în plus pentru a-și dori titlul la US Open: se vor acorda cele mai mari premii din istorie. Organizatorii US Open au anunţat pentru ediția care va începe în august premii record de 46,3 milioane de dolari. Campionii de la simplu feminin și masculin vor lua câte un cec de 3,5 milioane de dolari. Și finaliștii se vor umple de bani, urmând să le intre în cont câte 1,75 milioane de dolari. Față de ediția trecută, premiile sunt mai mari cu 10%. Ca de obicei, și la această ediție a US Open, Simona Halep se numără printre pretendentele autorizate la titlul de campioană.

2. Maria Sharapova, scoasă de TAS din cursa pentru Jocurile Olimpice și US Open. Depistată cu meldonium și apoi suspendată doi ani din activitate, rusoaica Maria Sharapova spera ca apelul făcut la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) să se soluționeze favorabil și în timp util pentru a putea prinde Jocurile Olimpice și ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Numai că TAS a fixat judecata pe 18 septembrie, adică după terminarea ambelor competiții. Așa că rusoaica va lipsi, evident, de la ambele.

3. Roger Federer și Serena Williams pot deveni antrenorii tăi personali. Nike a scos pe piață o aplicație cu ajutorul căreia te poți antrena cot la cot sau sub îndrumarea lui Roger Federer sau a Serenei Williams. Cei doi au fost filmați în mai mult de 100 de sesiuni de antrenament special făcute pentru această aplicație, devenind într-un fel antrenorii personali ai celor care cumpără aplicația. Ea se numește ”Nike+ Training”.

4. Heather Watson și-a cheltuit jumătate din premiul de la Wimbledon la bar! Campioană la dublu mixt la Wimbledon, performanță pentru care a primit un cec ce 50.000 de lire sterline, Heather Watson a fost atât de fericită, încât la petrecerea de la Wimbledon a cheltuit la bar nu mai puțin de 25.000 de lire, pentru ea și însoțitorii ei. Conform Daily Mail, Watson a plecat spre casă la ora 5.30 dimineața. Printre cei cu care a petrecut a fost și Andy Murray, care a plecat din bar, ca un scoțian serios, la ora 3 și jumătate dimineața.

5. Adrian Mannarino se plânge de terenurile de la Newport. Francezul Adrian Mannarino s-a plâns de calitatea terenurilor și de organizarea meciurilor de la Newport. După victoria cu James Duckworth, Mannarino s-a plâns că abia a putut vedea mingile pe terenul cu iarbă: ”Mă bucur că am câștigat, dar nu mi-a plăcut nici măcar un minut să mă aflu pe teren. Terenul e foarte prost. Jucăm foarte aproape de meciurile de lângă noi. Ai camerele de filmat lângă tine, microfoane pe teren. Nu te poți mișca. Este o formă de nerespectare a sportivilor”, a declarat francezul, care joacă la Newport din 2012. ”Mai mult, din cauza spectatorilor care stau chiar lângă teren, nu poți vedea mingea. E un coșmar”, a mai spus el.5. Spaniolul Inigo Cervantes a primit amenințări cu moartea. Mafia pariurilor nu prea suportă să piardă. Spaniolul Inigo Cervantes a recunoscut că după ce l-a învins la Hamburg pe favoritul 4, Alexander Zverev, a primit amenințări cu moartea, cel mai probabil din partea celor care au pierdut bani buni la pariuri în urma acestui meci. ”Eram obișnuit să primesc amenințări cu moartea după înfrângeri, dar acum a fost ceva special”, a povestit Cervantes, care a anunțat, evident, ATP-ul de acest lucru.

6. Andy Murray vrea să devină numărul 1. Britanicul Andy Murray a dezvăluit, în editorialul scris pentru BBC, că următorul lui obiectiv este să devină noul număr 1 mondial. El a spus că pentru asta vrea să lucreze mult mai mult, pentru că aceasta e singura posibilitate de a-și îndeplini obiectivul.

loading…


Leave a Reply

Top