SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 20 iulie 2016: Trei jucători italieni, suspendați pentru pariur

ȘTIRILE ZILEI, 20 iulie 2016: Trei jucători italieni, suspendați pentru pariur

marco cecchinato
marco cecchinato
Marco Cecchinato

Iată câteva dintre cele mai interesante știri din tenisul mondial al ultimelor 24 de ore.

1. Trei jucători italieni, suspendați pentru trucare de meciuri și pariuri. Tenisul începe să-și facă singur curățenie. Trei jucători italieni, Marco Cecchinato, Riccardo Accardi și Antonio Campo au fost suspendați pe diverse perioade și amendați pentru ceea ce am spus mai sus. Dintre ei, Marco Cecchinato (23 de ani) este cel mai cunoscut, el ocupând locul 143. El a fost suspendat 18 luni şi amendat cu 40.000 de euro de tribunalul Federaţiei Italiene de Tenis pentru încălcarea codului de etică şi pentru participare la meciuri trucate pentru pariuri. El era și rezervă în echipa de Cupa Davis a Italiei. El a fost găsit vinovat de aranjarea unui meci cu polonezul Kamil Majchrzak, disputat în 8 octombrie 2015, în cadrul sferturilor de finală ale unui turneu challenger desfăşurat în Maroc, dar să că a pariat pe rezultatul meciului. Un hoț complet adică.

2. Federer și Nadal lipsesc de la Toronto. Roger Federer și Rafael Nadal au anunțat că nu vor participa la Rogers Cup, care anul acesta va avea loc la Toronto. Ei se adaugă lui Andy Murray, care a anunțat deja că nu participă în Canada. Evident, toți vor să se pregătească pentru Jocurile Olimpice de la Rio, programate din 5 august. În cazul lui Nadal, însă, nu știu dacă nu cumva e vorba de accidentarea care nu i-a trecut cu totul.

3. Marat Safin vrea să se implice în tenis. Inclus în Hall of Fame, rusul Marat Safin, în prezent parlamentar, a recunoscut că ar vrea să revină în tenis, dar nu ca jucător. ”Sunt sigur că aș putea ajuta ATP sau ITF cu experiența mea, și că se va găsi un loc și pentru mine în circuit, la un moment dat”, a declarat el.

loading…


Leave a Reply

Top