SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > ATP Washington: Horia Tecău și Florin Mergea sunt în semifinalele de dublu

ATP Washington: Horia Tecău și Florin Mergea sunt în semifinalele de dublu

tecau mergea cupa davis tenis
tecau mergea cupa davis tenis
Horia Tecau si Florin Mergea

Horia Tecău și Florin Mergea sunt pe drumul cel bun pentru Jocurile Olimpice. Ei s-au calificat în semifinalele probei de dublu de la Washington.

Florin Mergea și Horia Tecău s-au calificat în semifinalele de dublu din cadrul turneului ATP de la Washington după ce au învins cu scorul de 6-1, 6-4 perechea Oliver Marach/ Fabrice Martin.

În semifinale, Mergea și Tecău, care sunt favoriții 3 ai turneului, vor juca împotriva cuplului desemnat cap de serie numărul 2, Daniel Nestor și Edouard Roger-Vasselin.

Obiectivul perechii române e, desigur, obinerea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care vor avea loc din 5 august.

(P) Dacă sunteți în căutare de Pokemoni, aveți nevoie de ”gloanțe”, adică de o baterie externă care să vă ajute să capturați cât mai multe creaturi. În aceste zile, la EMag bateriile externe au și 50% reducere. AICI vedeți oferta lor.

loading…


CITEȘTE ȘI:  WTA Doha: Sorana Cîrstea e în turul secund la simplu, Mihaela Buzărnescu în optimi la dublu. Irina Begu, eliminată

Leave a Reply

Top