SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Avem din nou 5 jucătoare în Top 100 la simplu. Ana Bogdan ocupă cel mai bun loc al carierei

Avem din nou 5 jucătoare în Top 100 la simplu. Ana Bogdan ocupă cel mai bun loc al carierei

Ana Bogdan stanford
Ana Bogdan stanford
Ana Bogdan la Stanford

Clasamentul mondial al tenisului feminin a confirmat revenirea în top 100 a Patriciei Țig. Astfel, după o pauză de o săptămână, avem din nou cinci fete între primele 100 de jucătoare ale lumii.Simona Halep este, evident, cea mai valoroasă româncă din clasamentul mondial. Ea staționează pe locul 5 în lume. E urmată de Irina Begu, care a urcat o poziție, până pe 30, de Monica Niculescu, care s-a menţinut pe 61, și de Sorana Cîrstea, care a rămas pe 88. Patricia Țig a revenit în Top 100 WTA, ocupând chiar locul 100, în urcare două poziții.

În Top 200 avem două fete: pe Ana Bogdan, care a urcat 12 locuri și ocupă acum cea mai bună poziție a carierei, 123, și pe Andreea Mitu, care continuă coborârea în ierarhie, căzând acum 20 de locuri și ajungând pe 195 în lume! AICI vedeți ce locuri ocupă celelalte românce în clasamentul mondial de simplu.

AICI vedeți ce poziții ocupă româncele în clasamentul mondial de dublu.

(P) Dacă sunteți în căutare de Pokemoni, aveți nevoie de ”gloanțe”, adică de o baterie externă care să vă ajute să capturați cât mai multe creaturi. În aceste zile, la eMag bateriile externe au și 50% reducere. AICI vedeți oferta lor.

loading…


CITEȘTE ȘI:  Andreea Mitu a urcat pe cel mai bun loc al carierei, 136 WTA

Leave a Reply

Top