SUNTETI AICI
ACASA > BRD Bucharest Open > BRD Bucharest Open – Simona Halep: ”Mă simt bine fizic și psihic, sper să pot câștiga”

BRD Bucharest Open – Simona Halep: ”Mă simt bine fizic și psihic, sper să pot câștiga”

simona halep conferinta presa
simona halep conferinta presa
Simona Halep a fost prezenta la tragerea la sorti a meciurilor de la BRD Bucharest Open

Simona Halep a fost prezentă azi la tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal al BRD Bucharest Open.

AICI puteți vedea cu cine au căzut cele șase românce de pe tabloul principal al BRD Bucharest Open.

Simona Halep nu a vrut să comenteze faptul că un asemenea turneu nu se poate juca pe Arena Centrală a complexului BNR. Ea spune că nu contează dacă joacă în fața a 5.000 de oameni, ca acum doi ani, sau în fața a 1.800 de spectatori, ca la această ediție. ”Mi-e greu să răspund la întrebarea cu terenul. Mie îmi place să joc oriunde. Îmi face placere că sunt acasă, că joc acasă, în fața românilor. Nu contează pe ce teren joci, ci să joci și să faci totul pentru a câștiga, mai ales că joci acasă”, a declarat Simona Halep. Ea speră, evident, să ajungă în finală, dar nu se poate pronunța: ”O să vedem duminică dacă voi ajunge acolo”, a mai spus ea.

Românca a dat și vești bune fanilor, cu privire la starea ei de sănătate: ”Acum mă simt bine, sunt sănătoasă. Psihic sunt foarte bine, sunt bucuroasă că pot juca la acest turneu. Am amintiri frumoase din 2014, sper să obțin același rezultat, dar nu știu ce va fi. Eu știu doar că voi da totul să câștig. Sper la același rezultat, nu știu ce va fi. Voi da totul sa câștig”, a mai declarat Simona.

Românca a făcut și o comparație dintre Simona Halep din 2014, atunci când a câștigat titlul, și Simona Halep de acum: ”Sunt un pic cu mai multă experiență. Jocul meu nu știu dacă s-a schimbat, dar încerc să progresez cât mai mult la toate aspectele care țin de mine. Cred că sun un pic mai matură acum, acesta e singurul lucru schimbat”, a declarat Simona Halep.

loading…
Leave a Reply

Top