SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > BRD Bucharest Open: Simona Halep va juca în semifinale de la ora 18.30. De la ora 15.00 joacă Alexandra Cadanțu, la dublu

BRD Bucharest Open: Simona Halep va juca în semifinale de la ora 18.30. De la ora 15.00 joacă Alexandra Cadanțu, la dublu

simona halep brd bucharest open
simona halep brd bucharest open
Simona Halep

Am ajuns și în ziua semifinalelor la BRD Bucharest Open. Azi două românce vor juca, fie la simplu, fie la dublu, pentru calificarea în finală.

Ziua va fi deschisă de Alexandra Cadanțu, care împreună cu poloneza Katarzyna Piter vor juca în semifinalele de dublu contra favoritelor 2, Paula Kania și Barbora Krejcikova. Meciul va începe la ora 15.00.

De la ora 18.30, va intra în arenă Simona Halep, principala favorită a probei de simplu din cadrul BRD Bucharest Open. Ea va juca în semifinale contra americancei Vania King, o specialistă a jocului de dublu – a câștigat un titlu și cu Monica Niculescu – și o foarte talentată cântăreață. AICI vedeți cum cântă.

În cea de-a doua semifinală se vor întâlni, de la ora 15.00, letona Anastasija Sevastova, cap de serie numărul 7, și nemțoaica Laura Siegemund, favorita 4.

Meciurile vor fi în direct pe DigiSport.

loading…


Leave a Reply

Top