SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Cupa Davis: Andrei Pavel a anunțat echipa României din meciul cu Spania

Cupa Davis: Andrei Pavel a anunțat echipa României din meciul cu Spania

echipa romania cupa davis
echipa romania cupa davis
Echipa de Cupa Davis a Romaniei

Andrei Pavel căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, a anunțat în această dimineață lotul pentru meciul cu Spania, din turul 2 al Grupei I a Zonei Euro-Africane. Evident, nu sunt surprize.

Așa cum era de așteptat, echipa e compusă din singurii patru jucători de top ai României: Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecău şi Florin Mergea.

“Ne bucurăm că putem oferi fanilor echipei naţionale o astfel de partidă, în compania Spaniei, una dintre cele mai mari forţe ale tenisului mondial. Vom juca la Cluj, şi asta ne oferă un ascendent moral, având în vedere felul în care publicul a susţinut echipa de Fed Cup a României, o echipă care a făcut meciuri atât de frumoase în Sala Polivalentă. Sperăm ca şi echipa masculină a României să fie susţinută la fel de frenetic şi acest lucru să ne motiveze o dată în plus. Suntem conştienţi că ne aşteaptă o partidă dificilă, dar vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a juca motivat, la victorie, fapt ce ar însemna enorm pentru tenisul românesc, pentru sportul românesc în general. Vom ajunge devreme la Cluj, unii dintre noi chiar de sâmbătă, iar Florin Mergea şi Adrian Ungur ni se vor alătura duminică. Aşteptăm această partidă, aşteptăm să ne întâlnim cu toţi cei care iubesc echipa României”, a declarat Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei României.

Întâlnirea dintre România şi Spania va avea loc în perioada 15-17 iulie 2016, la Cluj.

loading…


Leave a Reply

Top