SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Horia Tecău şi Florin Mergea au scăpat de adversari periculoşi în drumul spre medalia olimpică. Fraţii Bryan nu participă la Jocurile Olimpice

Horia Tecău şi Florin Mergea au scăpat de adversari periculoşi în drumul spre medalia olimpică. Fraţii Bryan nu participă la Jocurile Olimpice

Bob Bryan & Mike Bryan

Un nou abandon de marcă de la Jocurile Olimpice. E vorba de foştii lideri mondiali la dublu, americanii Bob şi Mike Bryan.

Fraţii Bryan au anunţat pe Facebook că nu vor juca la Jocurile Olimpice din cauza posibilităţii de a se infecta cu virusul Zika. “Ne-ar fi plăcut să mergem la Rio, dar în calitate de taţi şi părinţi, sănătatea famiilor este mai importantă”, au spus fraţii Bryan într-un mesaj postat pe Facebook.

Cei doi erau cotaţi cu şanse reale la medaliişi se numărau printre rivalii românilor Florin Mergea şi Horia Tecău la ocuparea unui loc pe podiumul olimpic. În urmă cu două zile, Horia şi Florin reuşiseră să-i elimine în sferturile de finală la Toronto – între timp, românii au fost învinşi în semifinale de Dodig şi Melo.

Mike şi Bob Bryan sunt ultimele două nume mari ale tenisului mondial care aleg să nu participe la Jocurile Olimpice din cauza pericolelor. Pe această listă se mai regăsesc Simona Halep, Milos Raonic, Tomas Berdych sau Karolina Pliskova.

Fraţii Bryan se alătură astfel altor jucători precum Milos Raonic, Simona Halep, Tomas Berdych sau Karolina Pliskova, care au renunţat la participarea la turneul de la Rio, de teama virusului Zika.

loading…


Leave a Reply

Top