SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Lovitură de teatru: Roger Federer a anunţat că nu va evolua la Jocurile Olimpice şi nici în restul sezonului 2016!!!

Lovitură de teatru: Roger Federer a anunţat că nu va evolua la Jocurile Olimpice şi nici în restul sezonului 2016!!!

roger federer melbourne australian open
roger federer melbourne australian open
Roger Federer

Roger Federer e omul surprizelor. El a postat acum câteva minute un comunicat care a căzut ca o lovitură de măciucă în capul susţinătorilor săi!

Roger Federer a postat pe pagina lui de Facebook un comunicat prin care îşi anunţă fanii că nu va putea juca la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Mai mult, el spune că nu va mai juca în nici un meci în actualul sezon, spunând că medicii i-au recomandat acest lcuru pentru a se reface după operaţia la genunchi suferită după Australian open. Şi că aceasta e singura posibilitate de a-şi prelungi cariera… Pentru că el spune că vrea să mai joace câţiva ani.

Sunt extrem de dezamăgit să vă anunţ că nu voi putea reprezenta Elveţia la Jocurile Olimpice şi nici nu voi mai juca în acest an. Am consultat câţiva medici şi mi-au recomandat să mă odihnesc după operaţia suferită la începutul anului dacă îmi doresc să mai joc în anii următori. Voi reveni motivat în 2017″, a scris Federer pe Facebook.

Tenismenul elveţian în vârstă de 34 de ani era calificat în probele de simplu şi dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janerio, care se vor desfăşura în perioada 5-21 august.

Roger Federer, care a fost operat la 3 februarie la meniscul genunchiului stâng, nu a mai jucat niciun meci de la semifinala de la Wimbledon pierdută în faţa canadianului Milos Raonic.

Evident, ii doresc sănătate lui Federer si sa revina atunci cand crede ca e refacut. Şi îmi pare chiar rău că fanii elvetianului, foarte virulenti atunci, ca şi acum, când e vorba de Nadal, inteleg acum prin ce au trecut cei ai spaniolului acum patru ani, cand ibericul a patit cam acelasi lucru ca favoritul lor.

loading…


Leave a Reply

Top