SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > Monica Niculescu și Andreea Mitu ocupă cele mai bune locuri ale carierei după victoriile de duminică

Monica Niculescu și Andreea Mitu ocupă cele mai bune locuri ale carierei după victoriile de duminică

monica niculescu yanina wickmayer washington
monica niculescu yanina wickmayer washington
Monica Niculescu si Yanina Wickmayer, cu trofeul cucerit la Washington

Victoriile superbe obținute de Monica Niculescu și Andreea Mitu în probele de dublu de la Washington și Bastad le-au propulsat pe cele două jucătoare pe cele mai bune locuri din carieră în clasamentul mondial al specialității.



Monica Niculescu, învingătoare la Washington alături de belgianca Yanina Wickmayer, a urcat 6 locuri în clasament, de pe 29 pe 23 în lume, o premieră pentru jucătoarea noastră. Ea este, evident, jucătoarea româncă situată cel mai bine în clasamentul mondial. Ea este urmată de Irina Begu, care staționează pe locul 46, și Raluca Olaru, care a rămas pe poziția 62. A patra româncă din Top 100 WTA la dublu este Andreea Mitu, pe care victoria obținută la Bastad alături de Alicja Rosolska a adus-o pe cel mai bun loc din carieră, 73. Adică a urcat 20 de poziții față de săptămâna trecută.

Cele patru românce din Top 100 WTA la dublu ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice în această probă.

(P) Dacă sunteți în căutare de Pokemoni, aveți nevoie de ”gloanțe”, adică de o baterie externă care să vă ajute să capturați cât mai multe creaturi. În aceste zile, la eMag bateriile externe au și 50% reducere. AICI vedeți oferta lor.

loading…


Leave a Reply

Top