SUNTETI AICI
ACASA > BRD Bucharest Open > Monica Niculescu: “În principiu, voi participa la Jocurile Olimpice”

Monica Niculescu: “În principiu, voi participa la Jocurile Olimpice”

monica Niculescu
monica Niculescu
Monica Niculescu

Cum Jocurile Olimpice se apropie, e clar că întrebarea rostită cel mai des în lumea tenisului este cea legată de prezenţa sau absenţa de la Rio de Janeiro. Azi, şi Monica Niculescu a dat un răspuns la această întrebare.

Prezentă la Kid’s Day, unde a jucat tenis cu copiii prezenţi pe improvizata Arenă Centrală de la BRD Bucharest Open, Monica Niculescu a declarat: “În principiu eu joc Olimpiada. Să vedem, sper să fiu sănătoasă, că am avut nişte probleme de sănătate, şi să fie bine. Am temeri, am mai vorbit cu nişte doctori, ei zic că e ok… Să vedem. Unii zic că e ok, unii zic că nu e ok, deci trebuie să vedem clar cum stă situaţia. Am înţeles că e o problemă dacă eşti însărcinată, acum nu ştiu dacă nu eşti ce se întâmplă. Importantă este sănătatea. Eu cred că Simona va lua o decizie bunăşi oricare va fi voi fi alături de ea. Importantă este sănătatea”, a spus, azi, Monica Niculescu.

AICI puteţi vedea fotografii cu Simona Halep, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru şi Gabriela Ruse, la întâlnirea cu copiii.


loading…


Leave a Reply

Top