SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Româncele merg bine la dublu săptămâna asta: Raluca Olaru și Monica Niculescu sunt în sferturi la Bastad, respectiv Washington

Româncele merg bine la dublu săptămâna asta: Raluca Olaru și Monica Niculescu sunt în sferturi la Bastad, respectiv Washington

toronto raluca olaru tenis romania

toronto raluca olaru tenis romania
Raluca Olaru
Săptămâna aceasta merge foarte bine pentru jucătoarele înscrise pe tablourile de dublu în turneele WTA. Raluca Olaru la Bastad și Monica Niculescu la Washingotn s-au calificat în sferturile de finală.

Raluca Olaru și Katerina Siniakova (Cehia) s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu de la Bastad, după ce au învins în primul tur, cu scorul de  6-1, 6-1, după 53 de minute, cuplul Cindy Burger/ Laura Pigossi. În sferturi, Olaru și Siniakova, care sunt cap de serie 3, vor juca împotriva cuplului Lesley Kerkhove/ Lidzia Marozava, care a trecut în primul tur de campioanele de la București, Jessica Moore și Varatchaya Wongteanchai.

Din păcate, ieri, la Bastad, Sorana Cîrstea a fost eliminată cu 7-5, 7-5 de Annika Beck în primul tur.

La Washington, Monica Niculescu a pierdut la simplu, scor 6-3, 6-4 în fața americancei Christina McHale, dar a câștigat la dublu, alături de belgianca Yanina Wickmayer. Cele două s-au impus cu scorul de 6-1, 5-7, 10-6 de cuplul Ksenia Lykina / Emily Webley-Smith, cap de serie numărul 4.

loading…


Leave a Reply

Top