SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep știe ce trebuie să facă pentru a o învinge pe Madison Keys în finală la Montreal: ”Trebuie să rămân agresivă”

Simona Halep știe ce trebuie să facă pentru a o învinge pe Madison Keys în finală la Montreal: ”Trebuie să rămân agresivă”

meci simona halep montreal
meci simona halep montreal
Simona Halep

Simona Halep a avut ieri o zi excepțională, la capătul căreia a obținut în premieră pentru ea calificarea atât în finala de simplu, cât și în cea de dublu la un turneu de WTA. Și nu e orice fel de turneu, ci chiar Rogers Cup, unul dintre cele mai importante din circuit.După ce și-a aflat adversara din finala de simplu, Simona Halep a știut care va fi cheia meciului programat în această seară (AICI aflați la ce oră). Ea a mai jucat împotriva americancei Madison Keys la Wimbledon, așa că știe la ce să se aștepte: ”Madison e o jucătoare foarte puternică. Ea lovește mingea foarte puternic, iar serviciul ei este bun. Mă aștept că nu voi avea un ritm bun duminică deoarece ea știe să lovească o lovitură câștigătoare și nu poți vedea mingea”, a declarat Simona Halep.

Ea știe ce are de făcut în aceste condiții: ”Trebuie să stau concentrată la fiecare minge, să nu mă supăr cum am mai făcut-o sâmbătă, și să încerc să-mi fac stilul de joc: să fie agresivă, ceea ce știu să fac cel mai bine, să fiu agresivă, să lovesc mingea și să deschid terenul”, a mai explicat Simona Halep.

Dacă va reuși acest lucru, așa cum sperăm cu toții, vom vedea diseară, de la ora 20.00, la Dolce Sport.

(P) Dacă sunteți în căutare de Pokemoni, aveți nevoie de ”gloanțe”, adică de o baterie externă care să vă ajute să capturați cât mai multe creaturi. În aceste zile, la eMag bateriile externe au și 50% reducere. AICI vedeți oferta lor.

loading…


Leave a Reply

Top