SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Simona Halep a anunța că NU VA PARTICIPA la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Simona Halep a anunța că NU VA PARTICIPA la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

bucuresti simona halep
bucuresti simona halep
Simona Halep

Simona Halep a anunțat acum pe Facebook decizia ei cu privire la participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Din păcate, nu va participa.

Iată anunțul postat de Simona Halep pe Facebook:

”Regret să vă anunț că am decis că nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Motivul deciziei mele este îngrijorarea vis-a-vis de pericolul pe care îl poate implica virusul Zika. După numeroase discuții cu medici și familia, am ajuns la concluzia că riscurile sunt mult prea mari pentru cariera mea sportivă și pentru sănătatea mea, mai ales ca femeie. Familia este mult prea importantă pentru mine, nu pot risca să nu îmi pot clădi una proprie, după încheierea carierei în tenis.
Știu că Jocurile Olimpice reprezintă un eveniment foarte important și regret cu adevărat circumstanțele. Sper ca și Comitetul Olimpic și Sportiv Român și românii să respecte decizia mea. Le urez succes tuturor participanților, în special delegației noastre.
Voi continua să joc și să reprezint cu mândrie România la cât mai multe turnee, așa cum fac și acum în cadrul turneului BRD Bucharest Open”, a fost anunțul Simonei.


loading…


Leave a Reply

Top