SUNTETI AICI
ACASA > BRD Bucharest Open > Simona Halep după câștigarea BRD Bucharest Open: ”La 12 ani am mai câștigat o finală la zero”

Simona Halep după câștigarea BRD Bucharest Open: ”La 12 ani am mai câștigat o finală la zero”

bucurie simona halep
bucurie simona halep
Simona Halep si bucuria victoriei

Simona Halep, campioana cu repetiție a BRD Bucharest Open, a vorbit la conferința de presă de după cucerirea titlului despre absența de la Jocurile Olimpice, despre precedenta finala câștigată la zero, sau despre programul ei din următoarele săptămâni

Întrebată ce părere are de reacția oamenilor legată de absența de la Jocurile Olimpice, Simona Halep a declarat: ”Cei care sunt alături de mine au fost pozitivi şi oamenii la meciurile acestea, de când am făcut anunţul, au fost deosebiţi. Nu am văzut urmă de negativ. Le mulţumesc pentru asta, le mulţumesc pentru înţelegere. Cei care încearcă şi se pun în locul meu cu siguranţă înţeleg de ce am ales să nu merg“, a spus Halep.

Referitor la câştigarea BRD Bucharest Open,românca a spus: “Sunt bucuroasă, mai ales că am câştigat aşa, am fost destul de puternică, am fost încrezătoare şi pot să zic hotărâtă de la prima până la ultima minge. A fost o finală frumoasă şi este şi titlul cu numărul 13, nu o să-l uit niciodată. În WTA nu cred că am câştigat 6-0, 6-0, am câştigat când aveam 12 ani finala la un turneu în Franţa cu James, ţin minte şi numele adversarei. E un moment frumos, o bucurie şi sper că toţi cei care au fost astăzi aici s-au bucurat de acest meci”, a mai spus Halep.

Evident, Halep a recunoscut că nu se gândea că se va impune cu 6-0, 6-0 în finala cu Sevastova. “Nu mă gândeam, ştiam că este o jucătoare dificilă, o jucătoare care ajunge în finală se simte bine şi simte jocul. Astăzi am fost eu mai solidă, am intrat în minge destul de bine, am fost agresivă şi am terminat punctele rapid. A fost un meci bun, dar am avut mici scăpări, mici greşeli pe care normal nu ar fi trebuit să le fac”, a declarat ea.

Pentru româncă nu există pauză: ea va pleca luni în America de Nord, unde pregătește sezonul de hard: ”Pe hard deja mă pregătesc. De luni şi plec în Canada pentru că am turneu săptămâna viitoare. Urmează turneele din America. A fost destul de bine, mă simt încrezătoare şi am putere să merg mai departe“, a declarat Simona.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close