SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Horia Tecău și Florin Mergea vor lupta și pentru mașinile Renault la Jocurile Olimpice

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Horia Tecău și Florin Mergea vor lupta și pentru mașinile Renault la Jocurile Olimpice

masini premii rio jocuri olimpice
masini premii rio jocuri olimpice
Cele trei modele Renault care vor ajunge in posesia medaliatilor olimpici români

La sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) au fost prezentate azi mașinile care vor fi oferite ca premiu medaliaților de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Ca partener al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Renault va oferi tuturor medaliaţilor de la Rio autoturisme din ediţia limitată Renault Olimpic – Kadjar, Captur şi Clio. Astfel, sportivii care vor urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului vor fi recompensaţi autoturisme Kadjar (preţ de la 17.700 de euro).Medaliații cu argint vor primi câte un Captur (preţ de la 12.500 de euro), în timp bronzul le va aduce în garaje medaliaților câte un Clio (preţ de la 9.850 de euro). Mașinile se dau pentru fiecare medalie în parte, existând posibilitatea ca un sportiv să câștige două sau mai multe mașini, cum ar fi în cazul gimnaștilor sau al scrimerilor.

Evident, printre cei mai autorizați sportivi români care pot intra în posesia mașinilor se numără și jucătorii și jucătoarele noastre de tenis: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Horia Tecău și Florin Mergea sunt cei cinci care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice, ei având șanse la medalii la simplu feminin, dublu feminin și dublu masculin.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro se vor desfăşura între 5 şi 21 august.

loading…


Leave a Reply

Top