SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > TERENUL FANILOR, la serviciu Andreea: Câteva concluzii după prima zi meciului Romania – Spania, din Cupa Davis

TERENUL FANILOR, la serviciu Andreea: Câteva concluzii după prima zi meciului Romania – Spania, din Cupa Davis

romania spania cluj cupa davis
romania spania cluj cupa davis
Echipele Romaniei si Spaniei, la Cluj

În Terenul Fanilor vă reîntâlniți cu Andreea Ionescu. Prezentă la Cluj, la meciul de Cupa Davis România – Spania, ea a făcut o trecere în revistă a evenimentelor zilei de azi, văzute prin ochiul suporterului.

Textul meu mic-mic de tot: De fapt sunt câteva concluzii:

1) Din păcate s-a dovedit adevărata premisa că fără Nadal românii nu s-au mai înghesuit la meci! La început sala era mai mult de jumătate goală, pe parcurs s-a mai umplut, dar se putea și mai bine!

2) Faptul că pe ecran au fost afișate cuvintele imnului național mi se pare un mare umor negru: cum să te numești român și să nu știi imnul țării tale?!

3) Meciul lui Marius cu Feliciano a fost frumos rău de tot!!! Cu un Feliciano magnific din toate punctele de vedere, cu un Marius care a uitat de locul pe care îl ocupă, cu două reveruri cu o mână pentru care nu găsesc epitete și cu o galerie splendidă care a încurajat, strigat, aplaudat tot meciul!!! Păcat că la final Marius a cedat nervos sub presiune și a pierdut deși putea foarte bine să și câștige! Nervi, rachetă ruptă, mormăieli!!! Păcat!!!

4) Galeria spaniolă – mică, dar eficientă!! Din aproximativ 40 de oameni, cred că 30 aveau vârsta peste 60 de ani!!! Bravo lor!!!

5) Sala – SUPERBĂ!!!!!! Bravo cui a avut inițiativa, cui a construit-o, cui o întreține!!! SUPERBĂ!!!!!! Păcat însă că nu are parcare!! Ne-am plimbat până am amețit să găsim loc de parcare!!! Dar în afară de asta, o sală cum nu credeam că poate românul nostru să facă vreodată!!!

6) Îl las ultimul pe Adi pt că m-a dezamăgit rău de tot!! Mi s-a părut atât de lipsit de interes, de voință, de dorință, de chef de joc, ca să nu îl numesc altfel,încât nu știu de ce a mai intrat pe teren!? Putea foarte bine să intre Andrei sau Victor că sigur se prezentau mai bine!!!

7) Cam atât pentru prima zi!! Sperăm ca mâine să fim mai mulți, mai gălăgioși și mai victorioşi!! Măcar la dublu!!! Hai Horia!!! Hai Florin!!!

One thought on “TERENUL FANILOR, la serviciu Andreea: Câteva concluzii după prima zi meciului Romania – Spania, din Cupa Davis

  1. Perfect de acord cu tot ceea ce ati scris.O mica sugestie pentru maine: este parcare subterana la sala sau se poate parca la Sala Sporturilor, sediul vechi.Hai Romania!

Leave a Reply

Top