SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > Wimbledon: Andy Murray și Milos Raonic vor disputa finala. Roger Federer s-a oprit în semifinale

Wimbledon: Andy Murray și Milos Raonic vor disputa finala. Roger Federer s-a oprit în semifinale

milos raonic
andy murray
Andy Murray

Finala turneului masculin de la Wimbledon se va disputa, duminică, între favoritul gazdelor, Andy Murray, și canadianul Milos Raonic.

Dacă Andy Murray nu a avut aproape deloc emoții cu Tomas Berdych, de care a dispus cu scorul de 6-3, 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 57 de minute, Milos Raonic l-a eliminat pe celălalt favorit al spectatorilor, elvețianul Roger Federer.

Cap de serie numărul 6, Raonic a demonstrat încă o dată că a făcut o mișcare minunată atrăgându-l în echipă pe John McEnroe, învingându-l în cinci seturi pe Roger Federer. Raonic a reușit să se impună cu scorul de 6-3, 6-7, 4-6, 7-5, 6-3, şi s-a calificat pentru prima dată în finala unui turneu de Grand Slam. Meciul a fost, evident, mai lung ca primul, durând trei ore şi 34 de minute.

Finala va fi interesantă și prin prisma rivalității de pe vremuri a antrenorilor celor doi, Ivan Lendl, respectiv John McEnroe. Prima manșă a acestei rivalități s-a consumat la începutul sezonului de iarbă, la Queen’s, când Andy Murray s-a impus.

milos raonic
Milos Raonic
loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close