Wimbledon: Andy Murray și Milos Raonic vor disputa finala. Roger Federer s-a oprit în semifinale

andy murray

Andy Murray

Finala turneului masculin de la Wimbledon se va disputa, duminică, între favoritul gazdelor, Andy Murray, și canadianul Milos Raonic.

Dacă Andy Murray nu a avut aproape deloc emoții cu Tomas Berdych, de care a dispus cu scorul de 6-3, 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 57 de minute, Milos Raonic l-a eliminat pe celălalt favorit al spectatorilor, elvețianul Roger Federer.

Cap de serie numărul 6, Raonic a demonstrat încă o dată că a făcut o mișcare minunată atrăgându-l în echipă pe John McEnroe, învingându-l în cinci seturi pe Roger Federer. Raonic a reușit să se impună cu scorul de 6-3, 6-7, 4-6, 7-5, 6-3, şi s-a calificat pentru prima dată în finala unui turneu de Grand Slam. Meciul a fost, evident, mai lung ca primul, durând trei ore şi 34 de minute.

Finala va fi interesantă și prin prisma rivalității de pe vremuri a antrenorilor celor doi, Ivan Lendl, respectiv John McEnroe. Prima manșă a acestei rivalități s-a consumat la începutul sezonului de iarbă, la Queen’s, când Andy Murray s-a impus.

milos raonic

Milos Raonic

loading…


About Andrei Constantinescu