SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Montreal: Simona Halep și Monica Niculescu debutează azi la simplu la Rogers Cup. Iată când vor juca

WTA Montreal: Simona Halep și Monica Niculescu debutează azi la simplu la Rogers Cup. Iată când vor juca

montreal simona halep copii
montreal simona halep copii
Simona Halep, alaturi de doi mici fani

Simona Halep și Monica Niculescu vor debuta și la simplu la Rogers Cup, la o zi după ce au câștigat meciul de debut din proba de dublu.Simona Halep, care e a cincea favorită pe hârtie, dar a patra în realitate, după ce Serena Williams s-a retras, va juca în meciul vedetă al zilei de azi. Ea o va întâlni în turul secund pe rusoaica Daria Gavrilova, care a eliminat-o cu 6-4, 6-3 pe Annika Beck. Halep și Gavrilova au mai jucat de două ori până acum, scorul general al întâlnirilor direct fiind de 1-1. Partida de diseară va începe în jurul orei 3.00 dimineața, ora României, fiind ultima de pe Terenul Central. Meciul va fi în direct pe DolceSport.

Monica Niculescu va juca în primul tur al competiției contra letonei Jelena Ostapenko. Meciul este programat al doilea pe Terenul 2, nu mai devreme de ora 21.00, ora României. Și această partidă va fi în direct la DolceSport.

(P) Dacă sunteți în căutare de Pokemoni, aveți nevoie de ”gloanțe”, adică de o baterie externă care să vă ajute să capturați cât mai multe creaturi. În aceste zile, la eMag bateriile externe au și 50% reducere. AICI vedeți oferta lor.


loading…


Leave a Reply

Top