SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Montreal: Simona Halep și Monica Niculescu sunt în SEMIFINALELE de DUBLU!

WTA Montreal: Simona Halep și Monica Niculescu sunt în SEMIFINALELE de DUBLU!

simona halep monica niculescu montreal
simona halep monica niculescu montreal
Simona Halep si Monica Niculescu la Montreal

Simona Halep este eroina actualei ediții a turneului WTA de la Montreal. Ea va juca semifinalele atât la simplu, cât și la dublu!La doar două ore după ce s-a calificat în semifinala de simplu, Simona Halep a revenit pe teren pentru a juca alături de Monica Niculescu în sferturile de finală ale probei de dublu. Adversare le erau favoritele 2, Caroline Garcia și Kristina Mladenovic, dar asta nu le-a împiedicat pe românce să se impună cu 6-4, 3-6, 10-8 și să se califice în semifinale!

Următoarele adversare pentru perechea noastră vor fi slovenele Andreja Klepac și Katarina Srebotnik.

Indiferent de rezultatul acestui meci, Monica Niculescu va intra în premieră în Top 20 mondial de dublu de săptămâna viitoare. Acest lucru e extraordinar atât pentru ea, cât și pentru tenisul românesc, pentru că șansele de a avea o echipă pe tabloul de dublu mixt la Jocurile Olimpice cresc foarte mult cu fiecare loc avansat de Monica sau Horia.

(P) Dacă sunteți în căutare de Pokemoni, aveți nevoie de ”gloanțe”, adică de o baterie externă care să vă ajute să capturați cât mai multe creaturi. În aceste zile, la eMag bateriile externe au și 50% reducere. AICI vedeți oferta lor.

loading…


Leave a Reply

Top