SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > ȘTIRILE ZILEI, 19 august 2016: Andy Murray a ajuns la victoria cu numărul 600 în ATP

ȘTIRILE ZILEI, 19 august 2016: Andy Murray a ajuns la victoria cu numărul 600 în ATP

andy murray 600 de victorii
andy murray 600 de victorii
Andy Murray a ajuns la victoria cu numărul 600 in ATP

Iată cele mai interesante știri din tenisul mondial al ultimelor zile.

1. Steve Johnson, cel mai bun american. John Isner a fost detronat, după trei ani, din postura de americanul numărul 1 din clasamentul mondial ATP. Steve Johnson e noul star din SUA, care a reușit să-l depășească pe Isner după ce s-a calificat în sferturi la Cincinnati. Isner era numărul 1 american din 29 iulie 2013. Acum, Isner este pe locul 22 în lume.2. Nadal i-a luat doar patru game-uri lui Borna Coric. Rafael Nadal a suferit una dintre cele mai grele înfrângeri din carieră. El a fost învins cu scorul de 6-1, 6-3 de Borna Coric la Cincinnati. O înfrângere oarecum de înțeles, venind după turul de forță al lui Nadal de la Jocurile Olimpice, dar surprinde oarecum prin severitatea scorului.

3. Marin Cilic va fi antrenat de Jonah Bjorkman. Duop despărțirea de Goran Ivanisevic, care îl pregătește acum pe Tomas Berdych, croatul Marin Cilic va fi antrenat de suedezul Jonah Bjorkman. Acesta l-a pregătit anul trecut pe Andy Murray, fiind un fel de înlocuitor pentru Amelie Mauresmo. Colaborarea dintre Cilic și Bjorkman va începe săptămâna viitoare, la New York.

4. Nume mari au primit wild card la New Haven. Turneul de la New Haven, ultima verificare înaintea US Open, a acordat wild-card-uri unor nume importante din tenisul feminin: Agnieszka Radwanska, Eugenie Bouchard, Caroline Wozniacki și Shelby Rogers. Va fi un turneu interesant de urmărit… Competiția are loc săpămâna viitoare.

CITEȘTE ȘI:  ŞTIRILE ZILEI, 28 septembrie 2013: Stan Wawrinka s-a apropiat la doar 130 de puncte de Roger Federer în clasamentul pe 2013!

5. După 11 ani, frații Bryan schimbă antrenorul. Schimbare majoră în viața perechii fraților Bob și Mike Bryan. După 11 ani, frații Bryan au schimbat antrenorul. Colaborarea cu David MacPherson a luat sfârșit, el acceptând un post la un colegiu, la George Washington University, mai precis. Sub îndrumarea antrenorului lor, frații Bryan au cucerit toate titlurile posibile, ocupând ani la rând primul loc în lume.

6. Andre Agassi: ”Retragerea este ca și cum te-ai pregăti de moarte”. Fostul lider ATP Andre Agassi a vorbit la CNN despre ce înseamnă retragerea în viața unui sportiv de elită. Agassi, care s-a retras la vârsta de 35 de ani, a admis că nu este o decizie ușoară și că el s-a pregătit 12 ani până să o ia. ”Este ca și cum te-ai pregăti de moarte. Nimeni nu știe cum se va simți după și nimeni nu știe când poate apărea”.

7. Andy Murray a ajuns la victoria 600 în ATP. Andy Murray nu va uita niciodată actuala ediție a turneului de la Cincinnati. El a devenit al cincilea jucător activ care a atins granița celor 600 de victorii în ATP. Momentul aniversar a fost atins în fața sud-africanului Kevin Anderson. Murray devine al 24-lea jucător care reușește să atingă 600 de victorii și al cincilea aflat în activitate care atinge acest prag. El este și unul dintre cei mai în formă din circuit, căci de la victoria 500 la cea cu numărul 600 a jucatdoar 116 meciuri. Liderul jucătorilor activi e Roger Federer, care are 1.080 de victorii.

(P) Pentru că se apropie școala și va începe goana anuală, după rechizite și ghiozdane, puteți arunca un ochi și pe această ofertă. Unele produse sunt reduse și cu 65% săptămâna aceasta.

loading…


Leave a Reply

Top