SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > ȘTIRILE ZILEI, 21 august 2016: Tomas Berdych va lipsi de la US Open

ȘTIRILE ZILEI, 21 august 2016: Tomas Berdych va lipsi de la US Open

tomas berdych
tomas berdych
Tomas Berdych

Iată câteva dintre cele mai interesante știri din tenisul mondial al ultimelor 24 de ore.

1. Tomas Berdych va rata US Open. Cehul Tomas Berdych va absenta de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. El a fost diagnosticat cu apendicită și are nevoie de timp să se recupereze. Va fi primul Grand Slam la care va lipsi cehul din 2003 încoace.
2. Sania Mirza și Martina Hingis, adversare în finală. La primul turneu în care nu mai joacă împreună, Sania Mirza și Martina Hingis sunt adversare în finală. Se întâmplă la Cincinnati, acolo unde Mirza face pereche cu Barbora Strykova, iar Hingis cu Coco Vandeweghe.

3. A jucat finala de dublu la un ITF, dar s-a ales cu 1,25 euro! Situată pe locul 754 în lume, Carla Touly s-a ales cu doar 1.25 euro după ce a jucat finala de dublu a turneului ITF de la Sezze. La această sumă s-a ajuns după ce din suma totală de 245 de euro s-au scăzut 75 de euro ca impozit, 35 de euro taxa de participare, iar apoi i s-a aplicat și o amendă de 135 de euro!

4. Andrea Hlavackova ar putea să ajungă să se opereze după ce a fost lovită de Martina Hingis. Andrea Hlavackova ar putea ajunge să se opereze după ce a fost lovită cu mingea în pomete de Martina Hingis la Jocurile Olimpice. Ea are încă o umflătură sub ochiul drept și va lua o decizie zilele următoare.

(P) Pentru că se apropie școala și va începe goana anuală, după rechizite și ghiozdane, puteți arunca un ochi și pe această ofertă. Unele produse sunt reduse și cu 65% săptămâna aceasta.

loading…


Leave a Reply

Top