SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > Jocurile Olimpice: Două meciuri cu români azi, la Rio. Tecău și Mergea pot ajunge în semifinale

Jocurile Olimpice: Două meciuri cu români azi, la Rio. Tecău și Mergea pot ajunge în semifinale

tecau mergea
tecau mergea
Horia Tecau si Florin Mergea

Azi avem două meciuri cu români la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Primele vor intra în concurs Raluca Olaru și Andreea Mitu. Ajunse în turul secund al probei de dublu feminin, cele două vor juca, de la ora 21.00 – aproximativ – contra rusoaicelor Ekaterina Makarova și Elena Vesnina, favoritele 7 ale turneului și campioanele din urmă cu 10 zile de la Montreal. Partida e a doua pe terenul 7, prima, tot de dublu, începând de la ora 19.00. Vă spun asta ca să știți să calculați cam când ar începe. Din păcate, meciul nu va fi televizat, pe acel teren nefiind camere.

Horia Tecău și Florin Mergea, în schimb, vor putea fi urmăriți în direct la TVR. Ei vor juca un meci cât o finală, după părerea mea. Favoriți 5 ai concursului de dublu, Florin și Horia vor juca împotriva brazilienilor Marcelo Melo și Bruno Soares. Cap de serie numărul 3, perechea sud-americană a rămas, alături de cea a românilor, cea mai bine cotată din concursul masculin de dublu și în mod normal cine învinge în acest meci are cam cale deschisă măcar spre finală. Căci în semifinale, învingătoarea acestei partide va juca împotriva câștigătoarei meciului dintre americanii Johnson și Sock și spaniolii Bautista Agut și Ferrer.

Partida românilor e programată în jurul orei 22.00, fiind a patra pe terenul 1. Acolo, programul începe la ora 18.45, înaintea meciului perechii noastre fiind trei meciuri de simplu (două la feminin și unul la masculin).

CITEȘTE ȘI:  România – Spania 1-2: Un punct cu valență dublă pentru Horia și Florin - corespondență de la Marcu Czentye

(P) Dacă vreți să urmăriți Jocurile Olimpice la un televizor nou, AICI aveți cele mai convenabile oferte de la eMag

loading…


Leave a Reply

Top