SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Moment penibil la Jocurile Olimpice: Caroline Garcia, obligată să poarte echipamentul pe dos

Moment penibil la Jocurile Olimpice: Caroline Garcia, obligată să poarte echipamentul pe dos

caroline garcia kristina mladenovic
caroline garcia kristina mladenovic
Caroline Garcia a fost nevoita sa joace cu tricoul pe dos

Moment penibil petrecut la un meci de dublu din cadrul Jocurilor Olimpice. Lipsade profesionalism a Federației Franceze le-a obligat pe Caroline Garcia și Kristina Mladenovic să se descurce cum pot.Kristina Maldenovic şi Caroline Garcia au fost foarte aproape de descalificare înaintea meciului de dublu de la JO, disputat sâmbătă, pentru că purtau echipament de culori diferite. La meciul cu japonezele Misaki Doi şi Eri Hozumi, Kristina Mladenovic a intrat pe teren cu un maiou alb, iar Garcia cu unul bleu. Un oficial ITF le-a cerut să-şi schimbe echipamentul, astfel încât ambele sportive franceze să poarte aceeaşi culoare, în caz contrar urmând a fi descalificate.

Garcia nu avea niciun echipament de culoare albă, astfel că a împrumutat un maiou de la Mladenovic. Însă Caroline Garcia a fost nevoită să poarte maioul pe dos, deoarece ea este sponsorizată de Nike, iar colega ei de Adidas.

Evident, incidentul le-a deconectat pe franţuzoiace, care au pierdut partida cu scorul 0-6, 6-0, 4-6, deși se numărau printre marile favorite la titlu. “A trebuit să-i împrumut o ţinută (noroc am avut una în plus), partenerei mele cu sponsor diferit, pe care ea a trebuit să o poarte pe dos tot meciul. Mulţumesc federaţiei noastre că ne-a pus în bune condiţii de joc şi că s-a informat cu privire la regulament. Mulţumim federaţiei noastre atât de incompetente pentru că ne-a făcut să ratăm acest moment sportiv atât de important în carierele noastre. Acest incident din afara terenului ne-a costat destulă energie şi, din nefericire, tenisul nostru nu a fost la înălţime, astfel că nu am putut întoarce acest meci”, a scris Mladenovic, pe Twitter.

(P) Dacă sunteți în căutarea unui smartwatch, la eMag acestea au reducere și de 37%. Iata oferta completă, AICI.

loading…


Leave a Reply

Top