Monica Niculescu a plecat cu dureri la Jocurile Olimpice! Ea joacă la simplu deși a anunțat că știe dacă poate

monica niculescu

Monica Niculescu

Monica Niculescu a plecat abia azi spre Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dar nu pentru că așa și-a propus de mult timp, ci pentru că a încercat să se pună cât de cât pe picioareMonica s-a întors de la Montreal cu groaznice dureri de spate. A făcut investigații medicale și diagnosticul medicilor a fost acesta: ”Sindrom algofuncțional posterior mixtpe fond de tendinită sacroiliacă plus edem sacrococcigian post efort cu referire anterioară cervico dorsalgie de etio mixtă periodic activată”. Nu am idee ce înseamnă, știu doar că acesta este diagnosticul medicilor, aflat, evident, de la o sursă de mare încredere, și că ea are dureri reale.

Încercând să mai amelioreze din dureri, Monica a plecat ieri dimineață la Făgăraș, alături de antrenorul ei, Călin Ciorbagiu, pentru a fi consultată de un medic elvețian de origine română. Cu el a făcut și câteva sesiuni de recuperare, ultima azi dimineață. În această seară, Monica a plecat spre Rio, acolo unde va juca att la simplu, cât și la dublu.

(P) Dacă sunteți în căutare de Pokemoni, aveți nevoie de ”gloanțe”, adică de o baterie externă care să vă ajute să capturați cât mai multe creaturi. În aceste zile, la eMag bateriile externe au și 50% reducere. AICI vedeți oferta lor.

loading…


About Andrei Constantinescu