SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Monica Niculescu, după victoria de la New Haven: «Sunt fericită că am întrebat-o pe Sania dacă vrea să jucăm împreună»

Monica Niculescu, după victoria de la New Haven: «Sunt fericită că am întrebat-o pe Sania dacă vrea să jucăm împreună»

trofeu new haven monica niculescu sania mirza
trofeu new haven monica niculescu sania mirza
Campioanele si finalistele de la New Haven

Monica Niculescu a câştigat, ieri, cel de-al şaselea titlu de dublu al carierei, impunându-se la New Haven alături de Sania Mirza.

La finalul meciului câştigat în ultimul act, scor 7-5, 6-4, contra cuplului Katerina Bondarenko/ Chia-Jung Chuang, Monica Niculescu a declarat: “Am întrebat-o pe Sania la Cincinnati, m-am gândit că poate vrea să jucăm aici. Am fost încântată când a spus că vrea. Sunt fericită că am întrebat-o, mai ales că am câştigat“, a declarat Niculescu.La rândul ei, Sania Mirza a afirmat că stilul ei de joc se potriveşte cu al Monicăi Niculescu, astfel că a existat încredere: “Ne cunoaştem de mult timp, nu aveam de gând să joc în această săptămână, dar când Monica m-a întrebat, m-am gândit cu putem câştiga“.

Deşi s-au impus la New Haven, cele două nu vor face pereche şi la US Open, unde Sania Mirza va juca alături de Barbora Strycova, iar Monica Niculescu cu Vania King. “Sper să nu fie ultima oară când joc alături de Sania“, a mai spus Niculescu.

loading…


Leave a Reply

Top