SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Monica Niculescu, în premieră pe locul 16 la dublu! Simona Halep a urcat 9800 de locuri!

Monica Niculescu, în premieră pe locul 16 la dublu! Simona Halep a urcat 9800 de locuri!

monica niculescu simona halep bucurie
monica niculescu simona halep bucurie
Monica Niculescu si Simona Halep au jucat finala la Montreal

Finala jucată aseară, la Montreal, le-a adus salturi impresionante celor două românce, Monica Niculescu și Simona Halep. Ambele ocupă acum cele mai bune locuri din carieră la dublu.

Monica Niculescu a urcat 7 locuri și e acum pe poziția a 16-a în clasamentul mondial de dublu. Ea e jucătoarea româncă situată cel mai sus în ierarhia specialității, cu acest loc asigurându-și un loc și pe tabloul de dublu mixt de la Jocurile Olimpice. A doua româncă în ierarhie e Irina Begu, care staționează pe locul 46.Tot în Top 100 le mai avem pe celelalte două jucătoare care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice, Raluca Olaru – a urcat un loc, până pe 61 – și Andreea Mitu (a coborât trei poziții, până pe 76).

A cincea româncă în clasamentul mondial de dublu e Simona Halep, care a urcat peste 9.000 de locuri, de pe 9.999 pe 125! Ea ocupă cel mai bun loc din carieră.

În top 200 de dublu le mai avem pe Cristina Dinu, care a coborât o poziție și e acum pe 164, și Alexandra Cadanțu, care a coborât două locuri și e acum pe 174.

(P) Dacă sunteți în căutare de Pokemoni, aveți nevoie de ”gloanțe”, adică de o baterie externă care să vă ajute să capturați cât mai multe creaturi. În aceste zile, la eMag bateriile externe au și 50% reducere. AICI vedeți oferta lor.

loading…


Leave a Reply

Top