SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep la Cincinnati: “Fanii nu ştiu că muncesc din greu în fiecare zi”

Simona Halep la Cincinnati: “Fanii nu ştiu că muncesc din greu în fiecare zi”

cincinnati simona halep

cincinnati simona halep
Simona Halep s-a intalnit cu ziaristii la Cincinnati

Simona Halep a avut ieri o conferinţă de presă la Cincinnati, acolo unde a vorbit depre multe aspecte ale carierei sale. La finalul declaraţiilor ei veţi găsi şi câteva fotografii de la această întâlnire cu presa. Dar până atunci, iată ce a spus Simona despre diverse lucruri din cariera ei.

Despre relaţia cu fanii. “Ei nu ştiu că muncesc din greu în fiecare zi, nu ştiu în ce condiţii fac antrenamentele sau că joc meciuri chiar dacă nu mă simt bine din punct de vedere fizic. Ei doar văd meciurile şi cred că tot ce fac e să mă duc la cumpărături, ceea ce mai fac câteodată, dar nu atât de des”.

Despre rolul de model pe care îl are pentru cei mici: “Am auzit că mulţi copii s-au apucat apucat de tenis datorită mie. Cred că este un lucru bun pentru ţară noastră şi pentru copii, pentru că în aceste zile ei stau mereu pe tablete şi telefoane. Am copii în familia mea care au doar 2 ani şi deja au un telefon. Aşa că le-am făcut cadou o rachetă de tenis în loc de un telefon”.

Despre neparticiparea la Jocurile Olimpice: “Am fost foarte tristă că a trebuit să decid să nu particip, dar aşa a fost mai bine pentru sănătatea mea. Nu este uşor să călătoresc mult în diferite locuri îndepărtate din lume. Jocurile Olimpice au fost senzaţionale în România pentru că Horia şi Florin, la dublu, au făcut finala. Sunt tristă că nu am participat dar o să mă pregătesc pentru Tokio. Putem spune că tenisul la Olimpiadă nu este ca gimnastica, dar acolo mergi să joci pentru ţară şi câştigarea unei medalii înseamnă mult pentru orice sportive. Am jucat în trecut la Londra în 2012 şi mi-a plăcut sentimentul de a fi acolo şi la ceremonia de deschidere”.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep, după calificarea în optimi la Australian Open: ”Sunt aproape moartă”

Despre victoria Monicăi Puig şi despre ce a văzut la Olimpiadă: “M-am uitat la tot. La gimnastică, Simone Biles este incredibilă. L-am urmărit şi pe Phelps. Ştiu totul acum. M-am uitat şi la finala de la tenis feminin şi Monica Puig a jucat foarte bine. S-a dus acolo să câştige. Am văzut ce a declarat pe Twitter – mă uit pe Twitter mai des în ultima vreme – că a fost foarte motivată şi încrezătoare. A fost surprinzator doar din perspectiva clasamentului, dar de fapt ea joacă foarte bine”.

Despre schimbarea de program de la iarnă: “Nu este sigur nimic acum, dar mă gândesc că sunt la un nivel de profesionalism în care trebuie să schimb anumite lucruri pentru a obţine performanţă. De exemplu, în decembrie, când e foarte frig în România şi de obicei cam răcesc în perioada aia, ar trebui să merg să mă antrenez undeva unde e mai cald”.

loading…


Leave a Reply

Top