SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > ŞTIRILE ZILEI, 2 august 2016: Turneul de la Wimbledon se va vedea din 2017 la Eurosport

ŞTIRILE ZILEI, 2 august 2016: Turneul de la Wimbledon se va vedea din 2017 la Eurosport

terenuri complex wimbledon
terenuri complex wimbledon
Complexul de la Wimbledon, locul unde se desfășoară unul dintre cele mai fascinante turnee din circuit

Iată cele mai interesante ştiri din tenisul mondial al ultimelor ore.

1. Turneul de la Wimbledon se va vedea la Eurosport. Postul Eurosport a dat o lovitură importantă, achiziţionând drepturile pentru transmiterea turneului de la Wimbledon în anii 2017, 2018 şi 2019. Astfel, Eurosport are acum drepturile exclusive ale tuturor celor patru turnee de Grand Slam.

2. Stan Wawrinka a ernunţat la Jocurile Olimpice. Elveţia primeşte lovitură după lovitură din partea tenismenilor. După Roger Federer, azi a anunţat şi Stan Wawrinka faptul că nu va participa la Jocurile Olimpice. El a spus că accidentarea la spate i s-a agravat şi că medicii i-au spus să facă repaus.

3. Acoperişul arenei Arthur Ashe e funcţional. US Open intră în rândul turneelor civilizate. Acoperişul arenei Arthur Ashe, cea mai mare de tenis din lume, a devenit funcţional de azi. Primele probe au decurs bine la închidere, şi mai puţin bine la deschidere, căci nu a luat-o din loc decât din a treia încercare. Evident, în timpul US Open, totul va fi perfect funcţional şi finalele se vor putea juca la timp.

4. Rafael Nadal le dă emoţii fanilor. Rafael Nadal a ajuns la Rio de Janeiro, a început şi antrenametnele, dar lucrurile nu arată deloc bine. A părăsit antrenamentul cu o pungă de gheaţă în jurul încheiturii, semn că nu e deloc refăcut aşa cum spera. Nadal a juact ultimul meci la Roland Garros, când s-a retras din cauza durerilor la încheietura mâinii.

5. Dominica Cibulkova nu participă la Jocurile Olimpice. Slovaca Dominica Cibulkova nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza unei accidentări la piciorul stâng. Ea spune că are nevoie de repaus de 7-10 zile de pauză, exact cât ar mai fi până la urmîtorul turneu din WTA.

loading…


Leave a Reply

Top