SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > US Open: Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cirstea și Ana Bogdan joacă luni în primul tur. Iată de la ce ore

US Open: Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cirstea și Ana Bogdan joacă luni în primul tur. Iată de la ce ore

irina begu florianopolis
irina begu florianopolis
Irina Begu e favorita 21 la US Open

Ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, va începe luni în forţă pentru românce. 4 jucătoare din ţara noastră vor juca în primul tur. Meciurile lor vor începe în jurul miezului nopţii.Cel mai interesant meci e cel în care se vor întâlni chiar două românce între ele. E vorba de partida dintre Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan, aceasta din urmă ajungând pe tabloul principal după ce a trecut de calificări.

Tot luni va avea loc şi partida dintre Monica Niculescu şi Barbora Strykova, cap de serie numărul 18. Interesant e că învingătoarele acestor două meciuri vor fi adversare în turul secund. Monica Niculescu vine la New York direct de la New Haven, acolo unde a cucerit titlul de dublu alături de Sania Mirza.

AICI vedeți pe ce post TV va fi transmis US Open.

Ultima partidă cu români va fi cea pe care Irina Begu, a 21-a favorită a întrecerii americane, o va disputa contra americancei Lesia Tsurenko.

Pe tabloul feminin de la US Open mai sunt două jucătoare din România, Simona Halep şi Patricia Ţig. Ambele vor debuta marți în competiţie.

(P) Turneul american va fi în direct timp de două săptămâni la TV și dacă vreți să îl urmăriți la un televizor nou, acestea sunt cele mai vândute modele de la eMag.

loading…


Leave a Reply

Top