SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > US Open: Patricia Țig a fost eliminată în primul tur. Avem trei jucătoare în turul secund

US Open: Patricia Țig a fost eliminată în primul tur. Avem trei jucătoare în turul secund

patricia tig us open
patricia tig us open
Patricia Tig

Ultima jucătoare româncă aflată intrată în primul tur la US Open, Patricia Țig, a fost eliminată după un meci de trei seturi.Patricia Țig, revenită în activitate după o convalescență ce a urmat tratării unei dureri la cot, a fost învinsă în primul tur la US Open de nemțoaica Laura Siegemund. Favorită 26 a turneului american, jucătoarea din Germania s-a impus cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, la capătul unui meci maraton, de două ore și jumătate. Dar Patricia trebuie felicitată pentru modul în care a luptat contra unei jucătoare din Top 30 mondial și mai ales trebuie încurajată, pentru că nu este ușor să revii după o lună și jumătate de pauză cauzată de o accidentare. Revenirea e mereu dificilă.

Astfel, România mai are trei reprezentante în turul secund la US Open, adică jumătate dintre cele care au luat startul. Este vorba de Simona Halep, care va juca joi contra cehoaicei Lucie Safarova, și de Ana Bogdan și Monica Niculescu, care vor juca azi. Au fost eliminate Sorana Cîrstea, Irina Begu și Patricia Țig.

(P) Turneul american va fi în direct timp de două săptămâni la TV și dacă vreți să îl urmăriți la un televizor nou, acestea sunt cele mai vândute modele de la eMag.

loading…


Leave a Reply

Top