SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > US Open: Patru meciuri cu români miercuri, la New York. Ana Bogdan – Monica Niculescu e cel mai interesant

US Open: Patru meciuri cu români miercuri, la New York. Ana Bogdan – Monica Niculescu e cel mai interesant

monica niculescu
monica niculescu
Monica Niculescu va juca azi doua meciuri la US Open

Turneul de la US Open avansează încet și sigur. De azi încep și meciurile de pe tablourile de dublu, așa că vom avea mai mulți români în competiție. De altfel, în programul zilei sunt patru partide în care sunt implicați compatrioți de-ai noștri.

Cel mai interesant și așteptat meci este, desigur, cel dintre Ana Bogdan, surpriza plăcută a competiției până acum, și Monica Niculescu. Cele două vor juca în meciul al doilea de pe terenul 5. Cum prima partidă de pe acest teren începe la ora 18.00 și e tot de pe tabloul feminin,Rodina – Cibulkova, e de așteptat ca bătălia româncelor să înceapă în jurul orei 19.30.



Monica Niculescu va mai avea de jucat azi un meci, de data asta la dublu. După miezul nopții, Monica și partenera ei, americanca Vania King, favoritele 10 ale competiției, vor juca în primul tur contra perechii americane Ashley Weinhold/ Caitlin Whoriskey. În mod normal, Niculescu și King nu ar trebui să aibă nici un fel de probleme în a se califica, sper doar ca spatele să îi țină jucătoarei noastre pentru disputarea a două partide în aceeași zi.

Tot azi, și tot la dublu feminin, va juca și Andreea Mitu. Ea face pereche cu sîrboaica Aleksandra Krunic și va juca în primul tur contra cuplului Marina Erakovic/ Arantxa Parra Santonja. Acest meci va începe la ora 18.00.

În fine, singurul reprezentant al tenisului masculin românesc pe tablourile principale de la US Open, Horia Tecău, va debuta azi în concursul de dublu alăuri de olandezul Jean Julien Rojer. Cei doi sunt cap de serie numărul 5  și vor juca azi, în jurul orei 19.30, contra perechii Julian Knowle/ Florian Mayer.

(P) Turneul american va fi în direct timp de două săptămâni la TV și dacă vreți să îl urmăriți la un televizor nou, acestea sunt cele mai vândute modele de la eMag.

loading…


Leave a Reply

Top