SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > ȘTIRILE ZILEI, 11 septembrie 2016: Novak Djokovic, eroul unui reality show

ȘTIRILE ZILEI, 11 septembrie 2016: Novak Djokovic, eroul unui reality show

novak djokovic
novak djokovic
Novak Djokovic

Iată cele mai interesante știri din tenisul mondial al ultimelor zile.

1. Novak Djokovic, eroul unui reality-show din 2017. Novak Djokovic va avea, de anul viitor,  propriul reality-show. Emisiunea cu titlul “Novak” va fi difuzată pe platforma Amazon Prime în SUA, Marea Britanie, Austria şi Japonia. “Fanii mei mă urmăresc de la început. Acum vreau să împărtăşesc cu ei ce mi se întâmplă zilnic, ce este important pentru mine, vreau să le prezint oamenii minunaţi care sunt alături de mine”, a explicat el. Cred că nu știe ce să facă să coboare de pe primul loc.

2. Agnieszka Radwanska se mărită. Poloneza Agnieszka Radwanska a decis să se mărite. Nunta va avea loc anul viitor, alesul inimii ei fiind Dawid Celt. Vestea a făcut de câteva zile înconjurul Internetului.

3. Wozniacki si-a linistit fanii. Caroline Wozniacki a dezmințit zvonurile care o dădeau retrasă din activitate anul viitor. Ea a declarat că sigur va juca și la ediția din 2017 a US Open. Anul ăsta, s-a oprit în semifinale.

4. Jerzy Janowicz a rămas fără antrenor. Polonezul Jerzy Janowicz s-a despărțit de antrenorul său, Kim Tiilikainen. Cu acest antrenor, Janowicz a urcat pe locul 14 în lume în 2013, dar acum a ajuns pe 247, așa că despărțirea părea cel mai logic lucru.

5. Kim Clijsters și Andy Roddick vor intra în Hall of Fame. Doi foști lideri mondiali, Kim Clijsters și Andy Roddick, au fost nominalizați pentru admiterea în Hall of Fame. Ei vor intra în Panteonul Gloriilor anul viitor.6. Turneul de la Miami s-ar putea muta în Orlando. Desfășurat de ani buni la Key Biscayne, turneul de la Miami ar putea avea loc în viitor în Orlando. Acest lucru e dorit atât de Federația Americană de Tenis, cât și de organizatori, din cauza faptului că la Kei Biskayne nu se mai pot face lucrări de modernizare a arenei.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close