SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > ȘTIRILE ZILEI, 3 septembrie 2016: Serena Williams poate stabili azi un nou record la turneele de Grand Slam

ȘTIRILE ZILEI, 3 septembrie 2016: Serena Williams poate stabili azi un nou record la turneele de Grand Slam

serena williams
serena williams
Serena

Iată cele mai interesante știri ale ultimelor zile din tenisul mondial.

1. Serena Williams poate stabili azi un nou record. Americanca Serena Williams, încă liderul clasamentului mondial, poate stabili azi un nou record: al victoriilor obținute în meciurile de Grand Slam. Ea are deja 306 și se află la egalitate cu Martina Navratilova, așa că un succes azi, contra suedezei Johanna Larsson, ar face-o să fie prima jucătoare din istorie cu 307 victorii în meciurile de Grand Slam. Ceea ce e o performanță excepțională, pentru că nu știu câte jucătoare au 300 de victorii în toată cariera în WTA.

2. Benoit Paire, Caroline Garcia și Kristina Mladenovic, suspendați din echipa Franței. Atunci când spui adevărul ești pedepsit, cel puțin în tenisul francez. Supărați că au fost criticați de Caroline Garcia și de Kristina Mladenovic după Jocurile Olimpice, oficialii francezi au decis să le suspende din echipa Franței pe o perioadă nedeterminată. Adică până vor avea din nou nevoie de ele, că așa e cu suspendările astea. Ele criticaseră faptul că francezii nu le-au dat echipament corespunzător, AICI puteți reciti întâmplarea. Benoit Paire nu ar fi respectat regulile grupului, aici neprecizându-se ce s-a întâmplat de fapt. Probabil că nu a mers încolonat la masă…

3. John McEnroe nu mai este antrenorul lui Milos Raonic. Colaborarea dintre Milos Raonic și John McEnroe s-a întrerupt după două luni. “Milos are deja doi antrenori, eu am venit alături de echipă pentru începutul sezonului de iarbă, în calitate de consilier. Are o echipă bună în jurul lui, astfel că este mai bine pentru mine să opresc această colaborare”, a explicat McEnroe, în vârstă de 57 de ani.

CITEȘTE ȘI:  ȘTIRILE ZILEI, 15 iunie 2016: Feliciano Lopez divorțează de Alba Carillo după 11 luni

4. Marin Cilic, eliminat în turul al treilea. Croatul Marin Cilic, campionul de acum doi ani de la US Open și semifinalist anul trecut, a fost eliminat în turul al treilea la această ediție. Învingătorul lui a fost Jack Sock, acesta impunându-se cu 6-4, 6-3, 6-3, într-o oră și jumătate.5. Juan Martin del Potro primește wild-card-uri pe bandă rulantă. Revenirea cu succes în activitate a argentinianului Juan Martin del Potro nu i-a lăsat insensibili pe oficialii turneelor ATP. Aceștia îl ”bombardează” pe sud-american cu wild-card-uri. El a primit deja invitații pentru tablourile principale de la Tokyo, Shanghai și Stockholm.

6. Novak Djokovic nu are cu cine juca. Toți adversarii i se retrag. Liderul mondial, Novak Djokovic, are cel mai liniștit US Open din carieră. După ce în turul secund Vasek nu s-a prezentat la meci, în turul al treilea Youznîi s-a retras după șase game-uri.

7. Nadal are cea mai numeroasă delegație la US Open: 32 de oameni. Rafael Nadal este jucătorul cu cei mai mulți invitați la actuala ediție a US Open. El are nu mai puțin de 32 de însoțitori. ”Toată familia mea e aici, inclusiv verii mei, sunt toți în vacanță la New York. În total, 32 de persoane”, a recunoscut spaniolul.

loading…


Leave a Reply

Top