SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Florin Mergea va juca în sezonul 2017 împreună cu un fost partener

Florin Mergea va juca în sezonul 2017 împreună cu un fost partener

mergea inglot australian open 2015
mergea inglot australian open 2015
Florin Mergea si Dominic Inglot

Florin Mergea a anunțat cu cine va juca în sezonul 2017, după ce a anunțat încetarea parteneriatului lui Rohan Bopanna.

Noul partener al lui Florin Mergea este un fost partener, de fapt, britanicul Dominic Inglot. ”Am ales ca anul viitor să joc cu cel mai bun prieten al meu. Consider că momentul în care ne-am întâlnit în trecut nu a fost cel mai potrivit pentru niciunul dintre noi, și astfel am lăsat lucrurile neterminate.

Este omul alături de care am obținut cea mai importantă victorie pentru mine, prima din cariera mea împotriva fraților Bryan. S-a întâmplat într-un Grand Slam, când ei se aflau într-un moment de vârf al carierei lor și chiar în ziua în care am împlinit 30 de ani. Acel moment va rămâne pentru totdeauna în inima mea, iar dacă țin cont de relația excelentă pe care o avem și în afara terenului, sunt suficiente elemente care formează o bază solidă pentru parteneriatul din 2017.” Cam așa sună comunicatul dat de Florin Mergea pe pagina lui oficială.Situat pe locul 34 în lume la dublu, Inglot a mai făcut pereche cu Mergea anul trecut, parteneriatul începând din 2014, spre final, până în primăvara anului trecut. În acea perioadă, Mergea și Inglot nu au cucerit nici un trofeu, dar au jucat două finale, la Auckland și Montpellier. Inglot e un jucător cu care Florin se înțelege foarte bine și în afara terenului, iar ca stil de joc, seamănă cu Horia Tecău, așa că e de înțeles de ce se și simte Florin așa bine pe teren alături de britanic.

Nu pot să le urez decât baftă împreună.

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close