SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Ilie Nastase > Ilie Năstase a fost ambasador al unui tip de whisky doar o zi! Apoi, negocierile au picat!

Ilie Năstase a fost ambasador al unui tip de whisky doar o zi! Apoi, negocierile au picat!

Ilie Nastase
Ilie Nastase
Ilie Nastase

Ilie Năstase a avut parte de o experiență inedită. Din varii motive, a fost ambasador al unei mărci de whisky doar 24 de ore.

Ilie Năstase urma să fie anunțat ambasador al unei categorii de whisky importat de Alexandrion, prezentarea publică a parteneriatului urmând să fie făcută în cadrul unui eveniment organizat la Clubul Diplomaților, în seara zilei de 14 septembrie.

Ei bine, după doar două zile, azi, miercuri, ziariștii au fost anunțați că totul s-a anulat din cauza picării negocierilor dintre cele două părți! Iată ce s-a scris în respectivul e-mail trimis de cei care se ocupau cu PR-ul respectivului parteneriat: ”Ne pare rău să vă informăm că Distileriile Alexandrion & SABER 1789 anunță sistarea negocierilor cu Ilie Năstase în ceea ce privește numirea tenismanului ca ambasador single malt. Prin urmare, evenimentul dedicat acestei colaborări, programat să aibă loc în data de 14 septembrie 2016, la Clubul Diplomatic, va fi anulat”.

Evident, ce s-a întâmplat știu doar părțile implicate, adică Alexandrion și Ilie Năstase și nu e treaba mea să îi critic pe unii sau pe alții. Am vrut doar să notez acest fapt, care mi s-a părut cu totul inedit, mai ales că era implicat și primul lider ATP din istorie.

O să închei, nu înainte de a sublinia că cel mai rău îmi pare de firma de PR care s-a ocupat de anunțarea și organizarea evenimentului. Cei de acolo chiar nu au nici o vină în toată această încurcătură, deși ei trag ponoasele și ei trebuie să scoată acum castanele din foc vorbind cu presa și explicând de ce s-a anulat un eveniment acest.vola.ro

loading…


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close